Paróka volt vagy sem? Végre kiderült az igazság Katie Holmes hajáról

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
paróka frufru frizura hajvágás MET gála haj fazon bob fodrász Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt egy merészen rövid, frufrus bob frizurával, amely után mindenki arra volt kíváncsi: vajon valóban levágatta haját, vagy csak egy paróka erejéig játszott el az új fazonnal?

Vége a találgatásoknak, amelyeket Katie Holmes alább is látható, újdonsült frufrus bob frizurája váltott ki a hétfő esti Met-gálán.

Akkor most paróka vagy sem? Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A 36 éves színésznő most végre saját maga öntött tiszta vizet a pohárba: hiába a hajvágást bizonyító fotó, a gálán viselt frizurája bizony csak paróka volt. Katie ugyanis másnap már ismét a régi, hosszú tincseivel tündökölt egy hajápolási termékeket népszerűsítő eseményen - az ezt bizonyító képeket ide kattintva nézheted meg. Akárhogy is, szerintünk még mindig érdemes lenne elgondolkodnia egy hajvágáson. Szerintetek?

Melyik frizurával jön be jobban Katie Holmes?

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.