Telekom Vivicittá Kezdj új életet albert kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013 decemberében a Life.hu közzétett egy felhívást: Küldd be újévi fogadalmadat, segítünk megvalósítani. Albert Kinga megírta nekünk, hogy miután felgyógyult a mellrákból és véget ért a kemoterápiás kezelése, úgy döntött, feláll, újra erőre kap és áprilisban teljesíti a Telekom Vivicittá futóverseny egyik távját. A Life.hu végigkövette felkészülésének minden pillanatát és sztárszerzőinksegítettek neki, hogy elérje célját - és megcsinálta!

Nagy nap volt a mai, Kingának sikerült teljesítenie a Telekom Vivicittá 10 kilométeres távját. Bár voltak nehéz pillanatai a felkészülés során, kitartott, segítői - Gajdos Tamás és Kropkó Péter - pedig mindvégig támogatták.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bár Kinga nagyon sokat edzett, izgalommal állt a Telekom Vivicittá Városvédő Futás rajtjához. A Life.hu szerkesztőségének tagjai pedig mindvégig ott voltak vele, szurkoltunk neki és bátorítottuk.

/1404/Renge2014413165729

A futás után Kinga arról beszélt, hogy nagyon jól érezte magát a megmérettetés közben, hatalmas álma vált valóra. Az edzések során megtanulta, nincs lehetetlen és a felkészülés csak még ellenállóbbá, kitartóbbá és küzdőképesebbé tette. És titokban azt is elárulta, ezzel még koránt sincs vége: új célt tűzött ki maga elé.... Gratulálunk Kinga! Megcsináltad!

Parádés rekorddal köszöntötte a tavaszt a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

Csodálatos tavaszi futóünnepet hozott a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás, mely minden korábbi részvételi rekordot megdöntött. Az elmúlt évi létszámhoz képest idén 5100-al tovább nőtt a mezőny, összesen 20750 nevezést regisztráltak az eseményt rendező Budapest Sportiroda munkatársai. Egy év alatt egyharmados növekedés és ezzel ez a verseny minden idők második leglátogatottabb szabadidő sport eseménye Magyarországon, a top listán csak a tavalyi SPAR Maraton áll előtte, 21930 futó regisztrációjával!
Magyarország összesen 770 településéről neveztek futók az eseményre.
57 ország képviseletében több mint ezer külföldi is jelentkezett (a legtöbben a félmaratonin). Egészen távoli vidékekről is érkeztek nevezések, többek közt Azerbajdzsánból, Bolíviából, Pakisztánból, Vietnámból, Venezuelából. A legtöbb, száznál is több külföldi Horvátors zágból és Angliából indul Budapestre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.