flashmob mellrák új élet projekt albert kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen csoportosulás okozott meglepetést az Aréna Plázában. Az arra sétálók először nem tudták mire vélni a történéseket. A táncosok a rákellenes napon a szűrővizsgálatok fontosságára hívták fel a figyelmet. „Kezedben a sorsod” lett a tánc szlogenje, nem véletlenül.  

A mellrák korai felismerése ugyanis életet menthet. Szó szerint kezedben a sorsod: havonta vizsgáld át a melleid, mozogj, élj egészségesen. Tudj meg többet arról, hogyan előzheted meg a bajt! A flashmob jól sikerült: mosolyt csalt a meglepődött vásárlók arcára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kinga, aki 35 évesen fedezte fel melleiben a daganatot fontosnak tartja, hogy minél többen felismerjék az önvizsgálat fontosságát és érezzenek rá az egészséges életmód ízére. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja ezért örül az ilyen akcióknak, mint a mostani villámcsődület, mert így még többen időben észbe kaphatnak. Szerencsére Kingának sikerült és a hétvégén már a célját is eléri, részt vesz a Vivicittá futóversenyen, ahol a 10 km-es távot teljesít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.