Best of Kinga

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
videó Best Of új élet projekt albert kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig 6 percben egy új élet kezdete: Kinga legjobb pillanatait foglaltuk össze. Nagyon távolinak tűnik az év eleje, amikor a Vitalteammel az első futóedzést lassú, kocogó léptekkel tette meg Kinga! Sok minden történt, mire március végén már profin rótta a köröket a Margitszigeten, másoknak is erőt adva. Hihetetlen, hogy tényleg megcsinálta! 

Már csak a jóra emlékszünk, a legszebb és legmeghatóbb pillanatokra. Jóleső érzés, hogy nagyon sokan követték Kinga példáját, olyanok, akik szintén gyógyulni szeretnének és olyanok is, akik az egészségüket mozgással szeretnék megőrizni. Kinga méltó példaképpé vált az elmúlt hónapokban

Best of Kinga Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Életmódváltásra van szükségem, így jött szóba a sport. Teljesíteni fogom, az akaraterőmön nem fog múlni. Szeretnék példát is mutatni másoknak, hogy lehet így is.” - így fogalmazta meg kezdetben a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja célját és örömmel jelenthetjük, ez sikerült is neki. A margitszigeti futáson már köszönetet is kapott Kinga, hogy példájával erőt adott. „Köszönöm, hogy ezt így felvállalod és ennyi embert, köztük engem is inspirálsz” - fejezte ki háláját egy rajongója.

Kinga a hétvégén a Vivicittán 10 km-es távon teszi próbára testi-lelki erejét, és bátran állíthatjuk, hogy a felkészülésen mindent megtett azért, hogy ez sikerüljön is neki. Hajrá, Kinga!

Már csak egy hét van hátra a Vivicittáig!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140403-igy-telt-kinga-verseny-elotti-utolso-hete-hetvegi-osszefoglalo.htmlVészesen közeleg a 29. Telekom Vivicittá városvédő futás. Hogy edzői kicsit változatosabbá tegyék Kinga egyhangú futóedzésiet, ezen a héten különleges dolgokkal kedveskedtek neki. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huFutásnak eredtek: Kinga és a rajongói közös edzésehttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140329-futasnak-eredtek-kinga-es-a-rajongoi-kozos-edzese-a-margitszigeten.htmlA korábbi "Fuss te is Kingával" felhívásunk kapcsán sok barát, rajongó és sportoló döntött úgy, hogy szombat reggel együtt funak Kingával, Kingáért a margitszigeti atlétikai pályán. Az egészségügyért felelős államtitkár, Szócska Miklós pedig már a helyszínre is egyenesen futva érkezett. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga folytatja?http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140321-kinga-folytatja.htmlSzily Nóra life coach és Kropkó Péter mozgáskoordinátor, a Life.hu sztárszerzői próbáltak Kinga lelkére hatni. Kinga nekik őszintén elmesélte, mi áll az elvonulása mögött: a negyedéves kontroll vizsgálat komoly lelki terhet rótt a daganatos betegségből nemrég meggyógyult édesanyára. Kinga először szólalt meg eltűnése óta és megtudhattuk azt is, képes lesz e pár hét alatt felkészülni a 10 km-es Vivicittá távra. KingaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.