új élet projekt ruha albert kinga nőnap nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője kezelésbe vette Kingát. A kétgyermekes anyuka, akinek napjait most a nagy kihívás, a Vivicittára való felkészülés teszi ki, többnyire sportruhát hord, és egyébként az utcára is inkább a sportosan elegáns stílust kedveli. Nóra ezúttal igyekezett Kinga nőies oldalát kiemelni, nézzétek meg, hogyan sikerült!

Kinga a Jó nő nap estéjén épp férjével készült egy romantikus vacsorára, ezért Nóra úgy döntött, elviszi egy showroomba, ahol kedvükre próbálgathatják, variálhatják a különböző ruhadarabokat, kiegészítőket, és összeállíthatják a nyerő szettet Kinga esti randijára.

A ruhapróbán Kinga eleinte kicsit visszafogott volt, és nem merte bevállalni az élénkebb színű, dögösebb darabokat, magas sarkú cipőket, amiket Nóra javasolt neki, de amint felpróbált egyet-kettőt, és saját szemével látta, milyen jól állnak neki, hamar feloldódott és egy igazi manöken módjára mozgott a kamera előtt.

Nézd meg, hogyan szépít a sport és az egészséges életmód!

/1404/Kinga201442155946

Kinga hihetetlen kalandjai Rómábanhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140331-kinga-hihetetlen-kalandjai-romaban.htmlKinga és férje múlt héten Rómában járt. A városnézés és a pihenés mellett volt még egy komolyabb tervük is, amiért az olasz fővárosba érkeztek: hogy mindketten részt vegyenek a Róma Maratonon. Felhőtlen kikapcsolódásukat útjuk végén viszont egy sajnálatos eset zavarta meg: Kingát kirabolták pont a hazautazás előtt! Férje azonban, akár egy szuperhős, akcióba lendült, és hihetetlen módon visszaszerezte felesége tárcáját!KingaKinga vidám visszatérésehttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140325-kinga-vidam-visszaterese-ezuttal-lovagolni-kisertuk-el.htmlMiután edzőivel tisztázták a félreértéseket, Kinga - alig két héttel azután, hogy a Naplás-tavi futóversenyt követően a Vitalteam mozgáskoordinátorai kisebb lelki traumát okoztak neki a Vivicittán tőle elvárt 10 km bejelentésével - visszatért a rossz emlékű esemény színhelyére. KingaOrigoKovács "Kokó" István megható szavai Kingánakhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140318-koko-uzent-kinganak-biztatja-hogy-ne-adja-fel-a-versenyt.htmlAlbert Kinga, a mellrákból felgyógyuló, Vivicittára készülő lány elfáradt a kemény edzésektől és meg is orrolt edzőire, amikor azok bejelentették ország-világ előtt, hogy Kinga az áprilisi futóverseny 10 km-es távját készül lefutni. A nagy nyomás hatására Kinga visszavonulót fújt. Barátai és ismert emberek is biztatják, hogy ne adja fel a küzdelmet. Ezúttal a híres boxbajnok és az OzoneNetwork műsorvezetője, Kovács "Kokó" István próbált a lelkére hatni.KingaFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.