Gabriella a Juventus rádióban beszélt terveiről

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
tervek rádió új élet projekt Velencei-tó bicikli Balaton benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benyeczkó Gabriella, aki 50. születésnapja előtt minden hónapban egy-egy kihívás elé állítja magát, a Gerecse 50 teljesítménytúra után ezúttal a Balaton körbebringázására készül. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja a Juventus rádióban mesélt magáról.

A SportBánya című műsorban Bányász Árpád műsorvezető faggatta Gabit furcsa bakancslistájáról. A rádióműsort teljes egészében ITT hallgathatod meg.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Így edz Gabriella a biciklis kihívásra http://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140506-igy-edz-gabriella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-kivalasztottja-masodik-kihivasara-a-balatoni.htmlA biciklizés remek állóképesség-növelő, erősítő és alakformáló edzés. Nézd meg, hogyan edz Gabriella a Velencei-tavi és balatoni biciklis kihívásokra! Hogy még inkább kedvet kapj egy kis tekeréshez, olvasd el 7 érvünket, amiért érdemes nyeregbe pattanni. Gabriella--Felhívás! Csatlakozz a Life.hu csapatához, és tekerd velünk körbe a Velencei-tavat!http://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140509-gabriella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, az 50. születésnapjára készülő Benyeczkó Gabriella minden hónapban egy őrültséget hajt végre – a Life.hu szakértői ebben segítik őt. A Gerecse 50 túrát Gabi már teljesítette, most pedig a Balaton körbebiciklizésére készül. Most te is bekapcsolódhatsz a felkészülésbe!Gabriella--Gabriella két keréken folytatjahttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140424-benyeczko-gabriella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-kivalasztottja-kerekpart-kapott-ahhoz-hogy.htmlBenyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja 50. születésnapja előtt minden hónapban szeretne valami olyat tenni, amit eddig még soha. Az első vágyát, hogy megcsinálja a Gerecse 50 túrát, már teljesítette. Következő terve: körbebiciklizni a Balatont.Gabriella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.