Gabriella két keréken folytatja

Forrás: Thinkstock -
kerékpár új élet projekt Velencei-tó Balaton benyeczkó gabriella bakancslista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja 50. születésnapja előtt minden hónapban szeretne valami olyat tenni, amit eddig még soha. Az első vágyát, hogy megcsinálja a Gerecse 50 túrát, már teljesítette. Következő terve: körbebiciklizni a Balatont.

Egy kerékpáros Balaton-kör körülbelül 220 kilométer, ami egy edzett embert is próbára tesz, nemhogy Gabit, aki ez idáig mindössze a közeli munkahelyére tekert kerékpárral. Ahhoz, hogy a felkészülésében ne legyenek akadályok, a Life.hu úgy döntött, Gabi szakmai segítséget kap a legmegfelelőbb kerékpár kiválasztásához.

Forrás: Thinkstock

A VelenceBike Magyarország első kerékpáros kompetencia központja, itt szakemberek mutatták meg Gabinak, hogy hogyan érdemes egy ilyen túrára megfelelő biciklit és kiegészítőket választani. A Tó-Sport Kft. munkatársai hasznos tanácsokkal látták el Gabriellát, aki figyelmesen hallgatta a szakmai érveket egy bizonyos kerékpár mellett. A szakemberek a bolt széles választékából egy Cube citybike-ot kölcsönöztek a vállalkozó szellemű hölgynek. Elmondásuk szerint ez a típus kiválóan alkalmas a városi kerekezés mellett a hosszútávú túrázásra is. Kényelmes üléshelyzet, megbízható, korszerű, hidraulikus tárcsafékrendszer gondoskodik arról, hogy ne csak száguldani, de megállni is biztonságosan tudjon a tatabányai sportolónő. Ha érdekel hogyan válassz kerékpárt és hogy kell beállítani azt, olvasd el a Vitalteam szakértőinek tanácsait.

Gabriella egyébként több más ismert ember társaságában jótékonysági akcióban is részt vett: a helyszínen energiatermelő görgőre felállított kerékpáron tekert néhány kilométert, ezzel a velencei óvoda villanyszámlájának kifizetéséhez gyűjtöttek pénzt.

Végül Gabi megkapta a kiválasztott, számára legmegfelelőbb biciklit, amivel először a Tour de Velencei-tó verseny indul május 18-án, ezt követően pedig a XX. Shimano Balaton Maratonon.

Gyere és tekerj együtt Gabival!

Ha van kedved, csatlakozz a Life.hu és Gabriella csapatához és tekerj együtt velünk! Két eseményen is részt vehetsz: a Tour de Velencei-tó versenyen és a XX. Shimano Balaton Maratonon is. Ne aggódj, mi sem vagyunk profi versenyzők, egy jó buli lesz! Jelentkezni e-mailen lehet Gabi facebook oldalán lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.