Emmy 2019: ezek voltak a legszebb estélyi ruhák a vörös szőnyegen

Emmy vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A televíziózás Oscar-díjának számító Emmy szobrokat vasárnap este adták át Los Angelesben. A díjazottak mellett, ahogy az lenni szokott, ugyanakkora érdeklődéssel vártuk a vörös szőnyeges bevonulást is. Mutatjuk a díjátadó gála legszebb estélyi ruháit, ha pedig a legrosszabb és legmegosztóbb ruhákra vagy kíváncsi, kattints ide!
  • Egyik nagy kedvencünk Naomi Watts fekete Dior Haute Couture estélyi ruhája volt. A sziluettje, a vagány öv, és a különböző anyagok is jól működtek együtt. Fantasztikus volt az összhang.
Naomi Watts Forrás: FilmMagic/@2019 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Sophie Turner púder színű Louis Vuitton ruhája is szuper választás volt, és az öv ebben az esetben is sokat emelt a ruha megjelenésén.
Sophie Turner Forrás: Getty Images/2019 John Shearer/John Shearer
  • Emilia Clarke meglepett minket rendkívül mély dekoltázsával, de ettől függetlenül is káprázatos volt ez a Valentino ruha.
Emilia Clarke Forrás: Getty Images/2019 John Shearer/John Shearer
  • Elképesztően sikkes volt ebben a Georges Hobeika estélyiben Catherine Zeta-Jones, aki ezzel az árnyalatú pinkkel 10 évet simán letagadhatna. Ez a szín mintha neki lett volna kitalálva.
Catherine Zeta-Jones Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Ha már a színeknél tartunk, Zendaya Coleman Vera Wang Eden árnyalatú ruháját imádtuk.
Zendaya Coleman Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Arany estélyikből sem volt hiány, Julia Louis-Dreyfus Oscar De La Renta ruhája egy igazi elegáns vörös szőnyeges darab.
Julia Louis-Dreyfus Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Natasha Lyonne választása egészen mást stílust hozott. A Gucci által tervezett estélyi egy kifejezetten látványos, vintage jegyeket viselő ruha volt.
Natasha Lyonne Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Michelle Williams Louis Vuitton ruháját érdemes egészen közelről is megnézni, a virágos printek csodásan mutatnak rajta. A színésznőnek azonban kellett volna még egy kifejezőbb smink, amivel sokkal jobb lett volna az összhatás.
Michelle Williams Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Ugyanezt mondhatnánk Phoebe Waller-Bridge-ről, aki ehhez a meseszép Monique Lhuillier ruhához adhatott volna impozánsabb körítést a smink és a kiegészítők terén.
Phoebe Waller-Bridge Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Maisie Williams rendkívül önazonos, elegáns és különleges volt ebben az aszimmetrikus szoknyájú JW Anderson ruhában.
Maisie Williams Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Christina Applegate szürkében is ragyogott, a ruhát egyébként Vera Wang tervezte.
Christina Applegate Forrás: Getty Images/2019 John Shearer/John Shearer

Heti trendjelentés: Christina Aguilera felismerhetetlenre hízotthttp://www.life.hu/trend/20190919-heti-trendjelentes-szerepel-benne-christina-aguilera-naomi-campbell-nicole-scherzinger.htmlA torontói filmfesztivál is befejeződött, de a divathetek és a különböző gálák, díjkiosztók sora nem ért véget. Ennek köszönhetően a héten is izgalmas ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen: mutatjuk a legemlékezetesebbek! Trend--Glitterek és meseszép színek: mutatjuk az őszi körömtrendekethttp://www.life.hu/trend/20190918-2019-oszi-koromtrendek.htmlA 2019-es őszi körömtrendek egyszerűen mesések! Imádnivalóak a színek, csodálatosak a glitterek, és egy régi nagy kedvenc is visszatért a divatba. Mutatjuk a részleteket! TrendOrigoStílusmustra a torontói filmfesztiválról: ezek voltak a vörös szőnyeg legizgalmasabb pillanataihttp://www.life.hu/trend/20190916-stilusmustra-a-torontoi-filmfesztivalrol-ezek-voltak-a-voros-szonyeg-legizgalmasabb-pillanatai.htmlA velencei filmfesztivált követően a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál is lezajlott. A premierek és filmes partik a divat szerelmeseinek is hoztak izgalmas pillanatokat. Mutatjuk a filmfesztivál legjobb és legrosszabb ruhaválasztásait! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: a top 10 kedvenc ruhánk a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-a-top-10-kedvenc-ruhank-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre, ezzel együtt persze az izgalmas outfitekből sem volt hiány. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoEzzel az üzenettel lépett kifutóra Tess Holliday plus size modell a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20190912-tess-holliday-plus-size-modell-a-new-yorki-divatheten-lepett-kifutora.htmlHa valami nagy durranásról van szó a divat világában, az bizony legtöbbször a New York-i divathéten történik. A 2019-es őszi fashion week egyik sokat emlegetett pillanata marad az is, amikor Tess Holliday kifutóra lépett. TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.