Disney gonosznak öltözött Meghan Markle barátnője esküvőjén

esküvő Valentino Sussex hercegnéje Meghan Markle brit királyi család disney gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan egy neves tervezőnek, Misha Nonoo-nak köszönheti, hogy bekerült a brit királyi családba, hiszen a hölgy „hozta össze" őt jelenlegi férjével. Nonoo második házasságára egyértelműen a hercegi pár is hivatalos volt, ám Sussex hercegnéje talán egy kicsit túlzásba esett, már, ami a ruhaválasztást illeti.

A szeptember 20-án tartott római esküvőre a Meghan egy közel 9 ezer fontos Valentino ruhát választott, amiben így semmi meglepő nem lenne, de a színét és fazonját tekintve a hercegné már kevésbé illet bele a násznép közé.

A meghívottak számára a fekete szín a legtöbb esküvőn tabunak számít, épp úgy, mint a fehér. Ezt azonban egy királyi családtagnak még elnézi az ember. Ám a ruha szabása és díszítése inkább emlékeztetett egy Disney gonosz jelmezére, mint egy elegáns megjelenésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.