Radics Gigi rövid miniruhában terpesztett: fotó

szexi terpersztés miniruha Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi egyre kacérabb közösségi oldalán. Twerkelései melleitt rendre szexi fotókat posztol magáról.

Az X-Faktor egykori zsűrítagja ezúttal is megmutatta, mitől döglik a légy. Rózsaszín miniruhájában terpeszettt egy lusuxkocsiban. Kővetőinek leesett az álla, nem győzték dicsérni a szexi énekesnőt, aki egyre merészebbre veszi a figurát közösségi oldalán. Mutatjuk a nem mindennapi látványt.

Varga Izabella, a Barátok közt sztárja hihetetlenül fest fehér bikinijében: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190918-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-hihetetlenul-fest-feher-bikinijeben-foto.htmlVarga Izabella 46 évesen kirobbanó formában. Legutóbbi bikinis fotója láttán leesett az állunk. Trend--Köllő Babett új frizurát villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190907-kollo-babett-uj-frizurat-villantottfoto.htmlKöllő Babett szerint is a nők, ha lelki problémáik vannak, a hajukat változtatják meg először. Megmutatta, az évek alatt, hogyan változott a külseje.Trend--Gáspár Evelin nyaralás közben szexi fürdőruhás képeket posztolt – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190830-gaspar-evelin-nyaralas-kozben-szexi-furdoruhas-kepeket-posztolt-fotok.htmlGáspár Evelin nyaral, és csak úgy ontja magából a szexis fotókat. TrendOrigoCsősz Bogi merészen kivágott ruhában pózol – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190804-csosz-bogi-mereszen-kivagott-ruhaban-pozol-foto.htmlCsősz Bogi merészebb, mint valaha: szexi ruhája nem sokat bízott a képzeletre. Trend--Kulcsár Edina haja kétszínű lett – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190707-kulcsar-edina-haja-ketszinu-lett-foto.htmlKulcsár Edina kétszínű lett, már ami a haját és a sminkjét illeti. Az idei Balaton Soundra mindent beleadott. TrendOrigoAz 52 éves Salma Hayek hajszínt váltott: lilás ősz letthttp://www.life.hu/trend/20190309-az-52-eves-salma-hayek-hajszint-valtott-lilas-osz-lett.htmlSalma Hayek dús barna hajkoronája már a múlté: rövidre vágatta és lilás őszre festette. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.