Heti trendjelentés: Christina Aguilera felismerhetetlenre hízott

trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A torontói filmfesztivál is befejeződött, de a divathetek és a különböző gálák, díjkiosztók sora nem ért véget. Ennek köszönhetően a héten is izgalmas ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen: mutatjuk a legemlékezetesebbek!
  • A hét legszexibbje egyértelműen a 49 éves Naomi Campbell volt. Fekete, áttetsző Mugler ruhája, amit a Fashion For Relief gálára választott, igencsak sokat sejtetett.
Naomi Campbell Forrás: Getty Images
  • Nagy kedvencünk volt a héten Chiara Ferragni Costum Etro ruhája. Végre egy olyan szoknyával vagy uszájjal kombinált nadrágos összeállítás, ami igazán jól működik, ráadásul a színek is fantasztikusak voltak. A világ első divatbloggereként indult Chiara dokumentumfilmjének milánói premierén viselte ezt a meseszép darabot.
Chiara Ferragni Forrás: Getty Images
  • Szintén nagyon szerettük Nicole Scherzinger Creative Arts Emmy díjátadóra választott Pamella Roland ruháját. A hímzett felső és a finom tüll al kiváló összhangban volt.
Nicole Scherzinger Forrás: Getty Images
  • Az Annual Diamond Ball gálára Rihanna tavaly is meglehetősen látványos, egy óriási masnival kombinált ruhát viselt. Az idei Givenchy Couture ruhát ennél azért jobban szerettük, habár ez a plasztikus szoknya kétségtelenül megosztó darabnak számít.
Rihanna Forrás: Getty Images
  • A hét meglepetése Christina Aguilera volt, aki a lehető legelőnytelenebbül öltözött fel JW Anderson londoni divatbemutatójára. Lehet, hogy kissé ki is kerekedett, de az öltözéke alaposan rátesz még néhány kilót, nem beszélve arról, mennyire hiányzik nekünk az a bájos arc, aki másfél évvel ezelőtt smink nélkül pózolt a Paper magazin címlapján.
Christina Aguilera Forrás: Getty Images

Glitterek és meseszép színek: mutatjuk az őszi körömtrendekethttp://www.life.hu/trend/20190918-2019-oszi-koromtrendek.htmlA 2019-es őszi körömtrendek egyszerűen mesések! Imádnivalóak a színek, csodálatosak a glitterek, és egy régi nagy kedvenc is visszatért a divatba. Mutatjuk a részleteket! TrendOrigoStílusmustra a torontói filmfesztiválról: ezek voltak a vörös szőnyeg legizgalmasabb pillanataihttp://www.life.hu/trend/20190916-stilusmustra-a-torontoi-filmfesztivalrol-ezek-voltak-a-voros-szonyeg-legizgalmasabb-pillanatai.htmlA velencei filmfesztivált követően a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál is lezajlott. A premierek és filmes partik a divat szerelmeseinek is hoztak izgalmas pillanatokat. Mutatjuk a filmfesztivál legjobb és legrosszabb ruhaválasztásait! TrendOrigoEzzel az üzenettel lépett kifutóra Tess Holliday plus size modell a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20190912-tess-holliday-plus-size-modell-a-new-yorki-divatheten-lepett-kifutora.htmlHa valami nagy durranásról van szó a divat világában, az bizony legtöbbször a New York-i divathéten történik. A 2019-es őszi fashion week egyik sokat emlegetett pillanata marad az is, amikor Tess Holliday kifutóra lépett. TrendOrigoEzek voltak a velencei filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásai - Villantások a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190910-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legvitatottabb ruhái, és legnagyobb villantásai! Ha a legszebb estélyik is érdekelnek, kattints ide! TrendOrigoA velencei filmfesztivál vörös szőnyegének legtündöklőbb csillagai - Palvin Barbitól Penélope Cruzighttp://www.life.hu/trend/20190909-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegenek-legtundoklobb-csillagai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legszebb estélyi ruhái! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.