Torontói Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A velencei filmfesztivált követően a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál is lezajlott. A premierek és filmes partik a divat szerelmeseinek is hoztak izgalmas pillanatokat. Mutatjuk a filmfesztivál legjobb és legrosszabb ruhaválasztásait!

Fekete estélyik

Egészen sok fekete estélyit láthattunk a torontói vörös szőnyegen, amelyek ráadásul szabásukban is hasonlítottak egymásra. Jellemző volt a derékban szűkített, tüllszoknyás megoldás és a fűzőre emlékeztető felső. Kicsit elütött ettől Natalie Portman félvállas Christian Dior Haute Couture ruhája, amiben a csipke dominált, de ugyanennyire szerettük Olivia Cooke Dolce & Gabbana ruháját és Dakotha Johnson szintén Dior kreációját.

Olivia Cooke, Natalie Portman és Dakotha Johnson Forrás: Getty Images

A szürke árnyalatai

A szürke és a metál az idei őszi-téli szezonban is meghatározó szín, és a vörös szőnyegre is jó választás. Kifejezetten szerettük Isabelle Huppert Christian Dior Haute Couture ruháját, amiben a kétféle, metálosan csillogó szürke nagyon szép egységet alkotott. Habár a csillag minta nem a kedvencünk, Felicity Jones Valentino ruhája a rendkívül lágy esésével és csillogásával mesés darab volt. Egészen más stílus, de Kristen Stewarthoz nagyon jól passzolt ez a Chanel kosztüm, ami az utolsó Karl Lagerfeld által tervezett kollekcióból való.

Isabelle Huppert, Felicity Jones és Kristen Stewart Forrás: Getty Images

Az év trendszínei

Az izgalmasabb színekkel sem maradtak adósok a filmfesztivál sztárjai. Jennifer Lopez rögtön két meghatározó színt is hozott. A Biking Red árnyalatú mesés ruhát Elie Saab tervezte, az Antique Moss árnyalatú, számunkra kissé túlkombinált ruhát, amit JLo ezzel együtt is remekül tudott viselni, a dubaji székhelyű egyiptomi designer Yasmine Yeya alkotta. Dakota Johnson Green Olive árnyalatú Valentino ruhája is káprázatos volt, nagyon passzolt ez a szín a színésznőhöz.

Dakota Johnson és Jennifer Lopez Forrás: Getty Images

A 15 legizgalmasabb trendszín 2019 őszén

Szeptemberrel új szezon veszi kezdetét a divatban is. Nézzük, melyek lesznek az őszi hónapok legizgalmasabb trendszínei, melyek meghatározzák az üzletek kínálatát. Inspirálódásra fel!

Művészi megoldások

A következő ruháknak ugyan a színét is imádtuk, de a sziluettjük még annál is jobban megfogott. Ilyen volt a lélegzetelállító Zuhair Murad kreáció, amit Kerry Washington viselt: a bársony és ez a mintás anyag rendkívül jól passzoltak, és az alsórész szabása is mesés volt. A drámaiság nem hiányzott Priyanka Chopra Marchese ruhájából sem, a fodrok és a színek igazán művészi darabbá tették. Georges Hobeika tervezőt mostanában gyakran illetjük dicsérő szavakkal, ezúttal éppen Constance Wu mutatott fantasztikusan az egyik ruhájában, pedig a nagy masnik gyakran okoznak csalódást a vörös szőnyegen.

Priyanka Chopra, Kerry Washington és Constance Wu Forrás: Getty Images

A legrosszabb ruhaválasztások

Voltak természetesen olyanok is, akik rossz ruhaválasztásukkal tűntek ki. Nem szerettük például Lili Reinhart Rodarte ruháját. Pedig ezzel a vállmegoldással valami igazán különlegeset is lehetett volna alkotni, de az attört mintával és a fodrokkal kombinálva valahogy nem volt meg az egység. Brie Larsonnak egyáltalán nem állt jól ez a Giambattista Valli Haute Couture ruha, a színésznőnek nincs olyan kiállása, hogy egy ilyen nagy masnival, hosszú uszájjal megálmodott ruhát viseljen, ahelyett, hogy csillogott volna benne, inkább elnyomta őt a ruha. Samara Weaving sem egy kis divatháztól választott ruhát, de hiába, ez a Louis Vuitton kreáció nem mutatott jól a vörös szőnyegen.

Samara Weaving, Lili Reinhart és Brie Larson Forrás: Getty Images

Heti trendjelentés: Paris Hilton végleg kikerült az "A" kategóriás celebek élvonalábólhttp://www.life.hu/trend/20190913-heti-trendjelentes-szerepel-benne-nicole-kidman-paris-hilton-ashley-graham.htmlAz őszi vörös szőnyeges szezon a velencei filmfesztivállal indult, és azóta is megállás nélkül dübörög, hiszen a torontói filmfesztivál és a New York-i divathét is rengeteg eseménnyel szolgál. Trend--Ezzel az üzenettel lépett kifutóra Tess Holliday plus size modell a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20190912-tess-holliday-plus-size-modell-a-new-yorki-divatheten-lepett-kifutora.htmlHa valami nagy durranásról van szó a divat világában, az bizony legtöbbször a New York-i divathéten történik. A 2019-es őszi fashion week egyik sokat emlegetett pillanata marad az is, amikor Tess Holliday kifutóra lépett. TrendOrigoEzek voltak a velencei filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásai - Villantások a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190910-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legvitatottabb ruhái, és legnagyobb villantásai! Ha a legszebb estélyik is érdekelnek, kattints ide! TrendOrigoA velencei filmfesztivál vörös szőnyegének legtündöklőbb csillagai - Palvin Barbitól Penélope Cruzighttp://www.life.hu/trend/20190909-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegenek-legtundoklobb-csillagai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legszebb estélyi ruhái! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigoÍgy változott az ideális testkép az elmúlt 100 évben – az első világháborútól Kardashianékighttp://www.life.hu/trend/20190827-ennyit-valtozott-az-idealis-testkep-az-elmult-100-evben.htmlAhogy a divat, az ideálisnak vélt női testalkat is gyakran változott az elmúlt évtizedekben, és az sem volt ritka, hogy teljesen egészségtelen elvárásokat támasztottak a nők felé. Kíváncsiak leszünk, hogy a 2020-as években milyen ideál lesz a nyerő, de reméljük, az egészséges testképet fogja támogatni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.