A velencei filmfesztivál vörös szőnyegének legtündöklőbb csillagai - Palvin Barbitól Penélope Cruzig

Palvin Barbara velencei filmfesztivál vörös szőnyeg Meryl Streep Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legszebb estélyi ruhái!
  • Szemet gyönyörködtető ez a zöld árnyalat, amit Laura Dern viselt. Imádtuk rajta a kristály- és gyöngydíszítést is, habár a bordó bársony passzé a ruha aljáról nekünk nem hiányozna. A színésznő ruháját a Gucci divatház tervezte.
Laura Dern Forrás: Getty Images
  • A modell, Elsa Hosk ruhájában viszont imádtuk a bársony részletet. De nemcsak a felső, a szoknya is izgalmas volt. Elsőre egyszerű aranynak tűnik, de alaposabban megnézve látszik a lenyűgöző mintázata.
Elsa Hosk Forrás: Getty Images
  • Még mindig a nyitónap emlékezetes ruhája az a Zuhair Murad darab, amit Molly Sims viselt. A színe és a sziluettje is drámai volt. A modelltől nem ez volt az egyetlen kedvenc ruhánk, a The Laundromat című film vetítésére választott Lhuillier darabot is imádtuk.
Molly Sims Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Mintákból nem volt hiány a vörös szőnyegen. A The Laundromat premierjén Meryl Streep egy kék alapon mintás Givenchy ruhát viselt, amiben - a napszemüveggel együtt - szokás szerint igazi díva volt.
Meryl Streep Forrás: Getty Images
  • Hasonló színvilágot idézett Iman ruhája is. A Valentino Couture darab rendkívül látványos volt, habár túl kényelmes nem lehetett az egyik kart teljesen elrejtő ruha. Ettől függetlenül abszolút a vörös szőnyegre termett ruha, és a színek elképesztően jól álltak a modellnek.
Iman Forrás: Getty Images
  • A filmfesztivál egyik legragyogóbb csillaga kétségtelenül Penelope Cruz volt. Korábban már írtunk róla, hogy a színésznő korábban csakis Chanelt viselt a vörös szőnyeges eseményeken. Ő és Karl Lagerfeld közeli barátok voltak, nem véletlen, hogy az utolsó, Lagerfeld tervezte kollekció bemutatásán a színésznő is kifutóra lépett. A tervező halála óta viszont a Ralph & Russo divatház öltözteti Penelope Cruzt, és habár imádjuk a Chanelt, ez az együttműködés számunkra még izgalmasabbnak tűnik a színésznő legújabb vörös szőnyeges megjelenéseit elnézve. A Wasp Network című film photocall eseményén és premierén is Ralph & Russo ruhát viselt, és fantasztikusan nézett ki.
Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Kedvenc fekete ruháink ezúttal rendkívül könnyedek voltak, és felettébb izgalmas megoldásokat tartogattak. Ilyen volt Matha Hunt óriási leveleket formázó ruhája, amit egy olasz tervező, René Caovilla készített.
Matha Hunt Forrás: Getty Images
  • Ugyanennyire szerettük Hikari Mori Ralph & Russo ruháját. Ez is könnyed és elegáns volt, de némileg ragogyóbb: a tüll és a kristály díszek nagyon jól működtek együtt.
Hikari Mori Forrás: Getty Images
  • Palvin Barbi a nyitónapon, aztán Seberg és a Joker premierjén is vörös szőnyegre lépett. Habár első ruháját is iszerettük, ami egy fekete Giorgio Armani darab volt, a piros estélyit és a hozzá készülő frizuráját, illetve a púder alapon ezüst ruháját is imádtuk. Mindkét estélyi az Armani divatházat dicséri.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Velencében mutatták be az első, és azóta is leghíresebb divatbloggerről, Chiara Ferragniról szóló dokumentumfilmet. Ha így jobban beugrik, ő az a lány, akinek az esküvője sokkal nagyon érdeklődésre tartott számot világszerte, mint Harry herceg és Meghan Markle frigye. Chiara egy mélykék, rendkívül elegáns, alapvetően klasszikus fazonú Dior estélyit választott a premierre.
Chiara Ferragni Forrás: Origo
  • Zárjuk a sort egy másik divatbloggerrel, Beatrice Vallival, aki Georges Hobeika tavalyi őszi-téli kollekciójának egyik darabjával hívta fel magára a figyelmet Velencében. Georges Hobeika kollekcióit egyébként nem először dicsérjük, a BAZAAR ICONS gálán két híresség is az ő ruhájában tündökölt.
Beatrice Valli Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.