Köllő Babett új frizurát villantott: fotó

frizura Köllő Babett új külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett szerint is a nők, ha lelki problémáik vannak, a hajukat változtatják meg először. Megmutatta, az évek alatt, hogyan változott a külseje.

Barna, platina szőke, vöröses - ennyi féle hajszíne és hajviselete volt az évek alatt Köllő Babettnek, aki bevallotta, hogy bizony ő is azonnal a külsején változtat, ha problémája van.

"Na fiúk..azt kell tudni a nőkről,hogy ha lelki problémájuk akad,egyből a hajukhoz nyúlnak!..más lesz a hajszin,a fazon..a lenyeg,hogy a változás ilyenkor mindig drasztikus! A képek alapján én az elmúlt 25 évben nagy traumákon mehettem keresztül. Voltam a szőke minden árnyalat.Voltam barna,vörös,rózsaszín,fekete!

Na..álljunk meg egy pillanatra a fekete képnél! Hat gyerekek,az a mélypont!

Ajánlanám figyelmetekbe a szemöldököt is ( büntetés!!)...és ott voltam 21 éves! Szóval: aki azt meri mondani,hog most nem jobb,annak a..és nem mertem bevállalni első képnek! Nektek melyik szín tetszik a legjobban? ..és melyik fazon???" - írta fotói mellé Babett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.