fashion week szín ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberrel új szezon veszi kezdetét a divatban is. Nézzük, melyek lesznek az őszi hónapok legizgalmasabb trendszínei, melyek meghatározzák az üzletek kínálatát. Inspirálódásra fel!
  • Merlot

Az őszi trendszínekből nem maradhat ki ez a borvörös árnyalat, ami mélységet és gazdagságot ad a megjelenésednek.

Merlot - Salvatore Ferragamo Forrás: Getty Images
  • Biking Red

A Merlot árnyalathoz némileg hasonlít, de ebben a barnás és lilás jegyek uralkodnak. Műbőrrel és lágy esésű anyaggal is fantasztikusan mutat.

Biking Red - Sally LaPointe Forrás: Getty Images
  • Peach Pink

A lining coral lett 2019 színe, ami a tavaszi-nyári szezonban különösen kedvelt volt. Ennek a színnek egy hűvösebb, ősziesebb árnyalata ez a barackos pink.

Peach Pink - Stella McCartney, Versace Forrás: Getty Images
  • Hazel

Egy rendkívül kellemes diós-mogyorós barna árnyalat, ami mélyebb barnákkal és világosabb bézsekkel is jól kombinálható.

Hazel - Lanvin, Oscar De La Renta Forrás: Getty Images
  • Sugar Almond

Egy újabb csodás barna, ami tényleg olyan, mint a cukros mázba forgatott és attól fényesen csillogó mandulaszemek.

Sugar Almond - Oscar De La Renta, Stella McCartney Forrás: Getty Images
  • Butterscotch

A barnák után jöjjenek a sárgák. A Butterscotch egy édesen aranyló, nagyon gazdag árnyalat.

Butterscotch - Hermes, Versace Forrás: Getty Images
  • Antique Moss

Kissé antik hatású, rendkívül érdekes szín. Különlegességét és zöldes jegyeknek köszönheti.

Antique Moss - Valentino, Hermes Forrás: Getty Images
  • Dark Cheddar

A Butterscotch árnyalatnál valamivel mélyebb, narancsosabb, okkeresebb árnyalat.

Dark Cheddar - Oscar De La Renta, Salvatore Ferragamo Forrás: Getty Images
  • Galaxy Blue

A galaxis kékjét idézi ez a szín, ami fényes anyagokon különösen jól mutat.

Galaxy Blue - Stella McCartney, Salvatore Ferragamo Forrás: Getty Images
  • Evening Blue

Egy újabb kék, azonban mélyebb árnyalat, ami fenséges megjelenést kölcsönöz.

Evening Blue - Dior, Salvatore Ferragamo Forrás: Getty Images
  • Grapeade

A rengeteg sárga és barna árnyalat között csodás változatosságot jelentenek a lila színek, amelyek közül a legélénkebb árnyalat a Grapeade.

Grapeade - Kate Spade, Sally LaPointe Forrás: Getty Images
  • Soft Levander

Visszafogottabb, pasztelesebb színvilágot képvisel a lilák között a lágy levendula.

Soft Levander - Tom Ford, Sally LaPointe Forrás: Getty Images
  • Tyrian Purple

Ősszel mégiscsak a mélyebb árnyalatok a kedvenceink, a lilák között ezt tökéletesen képviseli ez a padlizsános jegyeket hordozó Tyrian Purple árnyalat.

Tyrian Purple - Kate Spade, Valentino Forrás: Getty Images
  • Forest Biome

A zöldek sem maradhatnak ki a sorból. Közülük az egyik kedvencünk a Forest Biome, ami az erdők hangulatát idézi meg.

Forest Biome - Stella McCartney, Oscar De La Renta Forrás: Getty Images
  • Eden

Világosabb, de szintén szemet gyönyörködtető az Eden fantázianévvel ellátott szín. Ősszel nagyon jó viselet lehet ez a két zöld árnyalat, és csak egy borvörös rúzst kell beszerezned hozzájuk.

Eden - Givenchy, Self Portrait Forrás: Getty Images

.

GQ Man of the Year 2019: a legizgalmasabb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190904-gq-man-of-the-year-2019-a-legizgalmasabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. Nemcsak díjazottakból, sztárokból sem volt hiány a vörös szőnyegen. Mutatjuk az este legizgalmasabb női ruháit! Trend--GQ Man of the Year 2019: pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190904-gq-man-of-the-year-2019-pasimustra-a-voros-szonyegrol.htmlA brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. A legtöbb vörös szőnyeges eseményen a nők és az estélyi ruhák vannak a középpontban, a Man of the Year gálán azonban a férfiak és az öltönyök sem maradhattak le. Mutatjuk a legizgalmasabb darabokat! TrendOrigoKözel az ötvenhez: Cameron Diaz nagyon is büszke a ráncairahttp://www.life.hu/trend/20190826-cameron-diaz-47-eves-lett-nagyon-is-buszke-a-rancaira.htmlCameron Diaz augusztus 30-án ünnepli 47. születésnapját. A színésznőt öt évvel ezelőtt láthattuk utoljára a filmvásznon, azóta nyugdíjba vonult, többet nem szeretne filmezni, és főleg állandó reflektorfényben lenni. Ennek ellenére nem él teljesen visszavonultan, könyvet írt, és bizonyos témákban szívesen nyilatkozik. TrendOrigoFilléres praktikák száraz és fakó hajra: a nyári igénybevétel után ezeket vesd behttp://www.life.hu/trend/20190826-hajpakolas-szaraz-es-fako-hajra.htmlNyáron különösen nagy igénybevételnek van kitéve a hajunk. Egyrészt a a sok fürdőzés, különösen a tenger vize szárítja, de azt sem árt tudni, hogy az UV-sugárzás nem csak a bőrünkre, a hajunkra is káros hatással van, szárítja, fakóvá teszi. Így nyár végén nem árt egy kis extratuningot adni a hajunknak, felttölteni tápanyagokkal és újra ragyogóvá varázsolni, akár házi praktikákkal. TrendOrigoSztárok vörös szőnyeges ruháját álmodja újra kislányának ez a kreatív anyukahttp://www.life.hu/trend/20190813-alya-chaglar-kreativ-anyuka-sztarok-voros-szonyeges-ruhajat-almodja-ujra.htmlAlya Chaglar és kislánya imádják a divatot, együtt követik a vörös szőnyeges eseményeket is, ahol kedvenc sztárjaik estélyi ruhája mindig megihleti őket. Ebből alakult ki közös hobbijuk, ugyanis házi barkácseszközökkel álmodják újra a világ legnagyobb divatházainak kreációit. TrendOrigoRomantikus frizurák nyárvégi és őszi esküvőkrehttp://www.life.hu/trend/20190813-romantikus-frizurak-eskuvokre.htmlMagunk mögött hagyjuk a forró nyári napokat, de az esküvői szezon egészen október végéig nem áll meg. Egyébiránt ezekre a későnyári, őszi esküvőkre a legjobb felöltözni, jöhetnek a hosszú ujjú ruhák és az elegáns overallok. De nemcsak a ruhánkkal, hanem egy szép sminkkel, sőt egy jól megválasztott frizuárával is ki tudunk tűnni, ha esküvőre vagyunk hivatalosak. Utóbbiak közül mutatjuk most meg a kedvenceinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.