Durva fotó! Óriási melleivel lopta el a menyasszony elől a show-t egy vendég

mell esküvő dekoltázs menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is sokszor cikkeztünk már arról, hogy egy esküvőre hogyan illik és hogyan nem illik felöltözni. A legfontosabb szempont mindig az, hogy a menyasszony elől nem lopjuk el a show-t sem fehér ruhával, sem óriási dekoltázzsal, ahogy ez a lány is tette. 

A Reddit oldalára tölötte fel egy felhasználó azt a képet, amin egy esküvői csoportképet láthatunk. A menyasszony mellett egy keblekkel szépen ellátott lány hajol be, hogy méginkább megvillanthassa bájait. A kommentelők nem is kímélték a fiatal lányt, akit nemcsak a közönségesség vádjával illethetünk, hanem azzal is, hogy ellopta a show-t a menyasszony elől, és mindkettő igencsak nagy illetlenség.

Óriási melleivel lopta el a show-t a menyasszony elől ez a fiatal lány. Forrás: Reddit
Halle Berry mellbimbót posztolt az Instagramonhttp://www.life.hu/trend/20190815-halle-berry-mellbimbot-posztolt-az-instagramon.htmlEddig is tudtuk, hogy Halle Berry a természetesség híve, de most azt is elárulta, hogy nincsen oda a melltartó viseléséért sem. Trend--Ezt a fotót szereti magáról Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20190814-ezt-a-kepet-szereti-magarol-sarka-kata.htmlTöbb mint 15 ezren kedvelték Sarka Kata legutóbb az Instagram-oldalára feltöltött fotóját. A háromgyerekes anyuka elárulta, ez az egyik kedvenc képe azok közül, amelyeket róla készítettek. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoStílusmustra a Sziget fesztiválról: ilyen szettekben buliztak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20190813-stilusmustra-a-sziget-fesztivalrol-magyar-sztarok-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a 2019-es Sziget fesztivál, minket pedig nemcsak a zenei felhozatal és a kulturális programok, hanem a sztárok stílusa is érdekelt. Körbenéztünk a magyar celebek között, hogy megmutassuk, idén milyen trendeket követtek kedvenceink. TrendOrigoAkár kedvenc parfümünkben is lehet állati ürülékhttp://www.life.hu/trend/20190812-akar-kedvenc-parfumunkben-is-lehet-allati-urulek.htmlKiderült, hogy kedvenc parfümjeink alapanyaga akár állati ürülék is lehet. TrendOrigoTesthezálló ruhában villantott Orosz Barbi - Ez a nap legszexibb fotója!http://www.life.hu/trend/20190812-orosz-barbi-szorfruhaban-villantott-mellbimbot.htmlOrosz Barbitól megszokhattuk már a dögös képeket, ezúttal azonban tényleg nem szégyenlősködött a műsorvezető. TrendOrigoRihanna Barbados királynője: ezek voltak a legdögösebb fesztiválszettjeihttp://www.life.hu/trend/20190808-rihanna-a-barbadosi-crop-over-fesztival-kiralynoje.htmlRihanna büszke barbadosi gyökereire. Az év egyik legnagyobb eseményére rendszerint haza is szokott látogatni, és elképesztő öltözékeivel általában óriási feltűnést kelt. Ez idén is így volt, bár most kissé mást stílust választott, mint amit megszoktunk tőle. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.