Heti trendjelentés: Palvin Barbinál nincs szebb Victoria's Secret-modell

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
Palvin Barbi trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül, mutatjuk is az elmúlt napok legemlékezetesebb ruháit!
  • Penélope Cruz, akinek a vörös szőnyeges ruhái számunkra általában kicsit túl soknak bizonyulnak, ezúttal nagyszerűen vette az akadályt a Fájdalom és dicsőség című legújabb filmjének londoni premierjén. Érdekes, mert szinte azonnal rávágnánk, hogy egy Chanel ruháról van szó - a színésznő egyébként is imádja a divatházat -, de ezúttal egy Ralph & Russo darabot választott, ami csodásan állt rajta.
Penélope Cruz Forrás: Getty Images
  • Taylor Swift öltözékéről pedig meg mertük kockáztatni, hogy egy Versace kreációról van szó, ami most be is jött. A színes romper és a hozzá tartozó zakó egyébként jól is állt az énekesnőnek a Teen Choice Awards eseményen, de valahogy a cipő is elütött, és ez a retró Barbie baba hatású frizura sem volt a kedvencünk.
Taylor Swift Forrás: Getty Images
  • A héten szintén csalódást okozott az egyébként kifinomult ízléséről híres Priyanka Chopra. A színésznőt valahogy összenyomta ez a nadrágos outfit, a bokájához illeszkedő masni sem jött be, habár az áttetsző blúz és annak masnis megoldása nem volt rossz.
Priyanka Chopra Forrás: Getty Images
  • Cate Blanchett is nagyon megosztó tud lenni a vörös szőnyegen. Már megszokhattuk tőle ezeket a drámai részleteket, de valahogy sokszor félremegy az egész. Ezúttal sem igazán tetszett nekünk ez az outfit többi részétől anyagában és színében is elütő ujjmegoldás, ami egyébként láthatóan profin lett kivitelezve.
Cate Blanchett Forrás: Getty Images
  • A múlt hét végén mutatták be New Yorkban a Victoria's Secret őszi kollekcióját. Nem hiányozhatott az eseményről a híres fehérneműmárka legszebb angyala, Palvin Barbi sem. A magyar modell csodálatosan nézett ki: a szoknya színei, a maszkulin vonalakat képviselő ing is szuper választás volt, nem beszélve a gyönyörű melltartóról.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images
Anyaszült meztelenül fotózták Cara Delevingne-thttp://www.life.hu/trend/20190815-anyaszult-meztelenul-fotoztak-cara-delevingne-modellt-egy-divatmagazinnak.htmlA modellből színésznővé avanzsált Cara Delevingne ezúttal a Marie Claire magazinban mutatta meg bájait. A modellről a divatfotók mellett teljesen meztelenül is készültek képek. Trend--Durva fotó! Óriási melleivel lopta el a menyasszony elől a show-t egy vendéghttp://www.life.hu/trend/20190815-oriasi-melleivel-lopta-el-a-menyasszony-elol-a-showt-egy-vendeg.htmlMi is sokszor cikkeztünk már arról, hogy egy esküvőre hogyan illik és hogyan nem illik felöltözni. A legfontosabb szempont mindig az, hogy a menyasszony elől nem lopjuk el a show-t sem fehér ruhával, sem óriási dekoltázzsal, ahogy ez a lány is tette. Trend--Halle Berry mellbimbót posztolt az Instagramonhttp://www.life.hu/trend/20190815-halle-berry-mellbimbot-posztolt-az-instagramon.htmlEddig is tudtuk, hogy Halle Berry a természetesség híve, de most azt is elárulta, hogy nincsen oda a melltartó viseléséért sem. Trend--Testhezálló ruhában villantott Orosz Barbi - Ez a nap legszexibb fotója!http://www.life.hu/trend/20190812-orosz-barbi-szorfruhaban-villantott-mellbimbot.htmlOrosz Barbitól megszokhattuk már a dögös képeket, ezúttal azonban tényleg nem szégyenlősködött a műsorvezető. TrendOrigoStílusmustra a Sziget fesztiválról: ilyen szettekben buliztak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20190813-stilusmustra-a-sziget-fesztivalrol-magyar-sztarok-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a 2019-es Sziget fesztivál, minket pedig nemcsak a zenei felhozatal és a kulturális programok, hanem a sztárok stílusa is érdekelt. Körbenéztünk a magyar celebek között, hogy megmutassuk, idén milyen trendeket követtek kedvenceink. TrendOrigoRihanna Barbados királynője: ezek voltak a legdögösebb fesztiválszettjeihttp://www.life.hu/trend/20190808-rihanna-a-barbadosi-crop-over-fesztival-kiralynoje.htmlRihanna büszke barbadosi gyökereire. Az év egyik legnagyobb eseményére rendszerint haza is szokott látogatni, és elképesztő öltözékeivel általában óriási feltűnést kelt. Ez idén is így volt, bár most kissé mást stílust választott, mint amit megszoktunk tőle. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.