Romantikus frizurák nyárvégi és őszi esküvőkre

esküvő frizura romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magunk mögött hagyjuk a forró nyári napokat, de az esküvői szezon egészen október végéig nem áll meg. Egyébiránt ezekre a későnyári, őszi esküvőkre a legjobb felöltözni, jöhetnek a hosszú ujjú ruhák és az elegáns overallok. De nemcsak a ruhánkkal, hanem egy szép sminkkel, sőt egy jól megválasztott frizuárával is ki tudunk tűnni, ha esküvőre vagyunk hivatalosak. Utóbbiak közül mutatjuk most meg a kedvenceinket! 
  • Stílusos szívecske

Ha szereted kibontva hordani a hajadat, de mégis vinnél bele valami izgalmas csavart, akkor ez a frizura neked való. Egyenes, de lazán hullámosított hajjal is nagyon jól mutat, ráadásul nem túl bonyolult, csak egy-egy tincset kell megfelelően hátratűzni, hogy a szívecske formát ki tudd alakítani.

  • Selyemkendővel kiegészítve

Imádjuk a selyemkendőket, mert sokféleképpen ki tudja egészíteni az öltözékekünket, de a frizuránkat is. Keress olyan kendőt, ami jól passzol az eseményre választott ruhádhoz, és dobd fel vele a copfodat vagy a kontyodat.

  • Fonott koszorú

Haladóbbaknak ajánlott, és némi gyakorlást fog igényelni, de aztán magadnak is könnyen el fogod tudni készíteni ezt a bohókásan elegáns koszorút, ami esküvőre is jó választás.

  • Félhosszú megoldások

Sokan azt gondolják, hogy félhosszú, vállig érő hajból nem lehet túl sok mindent kihozni. Ez a beauty-vlogger lány azonban rácáfol ezekre az előítéletekre. Hihetetlen, hogy mennyiféle különböző frizurát és stílust hoz ki a hajából, nézd csak!

5 + 1 természetes hajápoló termék a gyönyörű hajkoronáért

Ha fontos számodra, hogy ne vegyszerekkel szépülj, ha szeretnél olyan termékeket használni, amelyekért nem végeznek állatkísérleteket, és amelyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, illetve mesterséges illat- és színező anyagokat, akkor ezekért a natúr hajápolókért odáig leszel. Csillogó és dús hajkorona természetesen!

Testhezálló ruhában villantott Orosz Barbi - Ez a nap legszexibb fotója!http://www.life.hu/trend/20190812-orosz-barbi-szorfruhaban-villantott-mellbimbot.htmlOrosz Barbitól megszokhattuk már a dögös képeket, ezúttal azonban tényleg nem szégyenlősködött a műsorvezető. TrendOrigoRihanna Barbados királynője: ezek voltak a legdögösebb fesztiválszettjeihttp://www.life.hu/trend/20190808-rihanna-a-barbadosi-crop-over-fesztival-kiralynoje.htmlRihanna büszke barbadosi gyökereire. Az év egyik legnagyobb eseményére rendszerint haza is szokott látogatni, és elképesztő öltözékeivel általában óriási feltűnést kelt. Ez idén is így volt, bár most kissé mást stílust választott, mint amit megszoktunk tőle. TrendOrigoDivatikonná választották Céline Dionthttp://www.life.hu/trend/20190807-celine-dion-felismerhetetlen-a-harpers-bazaarban.htmlCéline Dion a közösségi oldalán tudatta, hogy a Harper's Bazaar a 2019-es divatikonok közé választotta. Ennél is nagyobb megtiszteltetés, hogy limitált, gyűjtői számot adtak ki a szeptemberi kiadáshoz, amelynek ő szerepel a címlapján. Trend--Ő a Victoria's Secret első transznemű modellje – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190806-valentina-sampaio-a-victorias-secret-fehernemu-marka-ekso-transznemu-modellje.htmlHabár 2018-ban már ott volt a Victoria's Secret nagyszabású divatshow-jának castingján, végül nem szerződtették le. Néhány hónappal később azonban Valentina Sampaio hivatalosan is a fehérneműmárka első transznemű modellje lett. Trend--Hibák, amiket ne kövess el az esküvő szervezése közbenhttp://www.life.hu/trend/20190731-hibak-amiket-ne-kovess-el-az-eskuvo-szervezese-kozben.htmlJavában dübörög az esküvői szezon, sokan a véghajrában vannak, mások pedig most kezdik a szervezést a jövő évi nagy napra. Bárhol is tartasz a szervezkedésben, a következő tippeknek mindenképpen hasznát veheted. TrendOrigoSminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.