Akár kedvenc parfümünkben is lehet állati ürülék

állat parfüm illat ürülék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy kedvenc parfümjeink alapanyaga akár állati ürülék is lehet.

Általában minden embernek megvan a kedvenc parfümillata, de csak nagyon kevesen tudják, hogy a finom illatokat gyakran rémisztő összetevőkből állítják össze. Ez lehet akár állati ürülék vagy mirigyváladék.

Lipovszky Csenge illatesztéta a Mokka vendégeként elárulta, melyek azok az állatok, amelyek váladékait a parfümipar legtöbbször használja:

  • pézsmaszarvas (prosztata-mirigyváladék)
  • hód (zsír)
  • cibetmacska (mirigyváladék)
  • ámbráscet (okádék)
A színpadon érte baleset az USNK rapperéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-a-szinpadon-erte-baleset-az-usnk-rapperet.htmlBaleset érte az USNK rapperét, Kundit. TV + SztárokOrigoMár a dátum is megvan: ekkor tér vissza Magyarországra Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20190812-shane-tusup-ekkor-ter-vissza-magyarorszagra.htmlHosszú Katinka exférje- és edzője meglehetősen régen járt hazánkban, a válási procedúrát már Amerikából vezényelte le. Most azonban bejelentette: újra visszatér Magyarországra. TV + Sztárok--9 éve boldog házasságban: Epres Panni és Benedek Tibor évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-igy-raboltak-el-epres-pannit-amikor-menyasszony-volt.htmlEpres Panni elrablásáról posztolt a közösségi médiában. Na nem kell megijedni, Benedek Tibor felesége a 9 évvel ezelőtti menyasszonyrablására emlékezett. TV + Sztárok--Majka levédetné a művésznevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-majka-levedetne-muvesznevet.htmlKérvényt nyújtott be Majka: szeretné levédetni a művésznevét. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ujabb-reszletek-derultek-ki-janicsak-veca-autobaleseterol.htmlÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetéről: az énekesnő autójába ámokfutó hajtott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIstenes László megmutatta gyönyörű feleségét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-istenes-laszlo-megmutatta-gyonyoru-feleseget.htmlIstenes László az Instagram-oldalán tett közzé közös fotót gyönyörű feleségével: ritkán láthatunk róla képet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.