Ciki! Tevepatát villantott Hailey Baldwin, Justin Bieber felesége

Justin Bieber tevepata Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap kínos képek születtek az egyébként kiváló stílusérzékéről híres szupermodellről, Hailey Baldwinról. Justin Bieber felesége egy sztreccs biciklisnadrágban villantott nagyot. 

Úgy tűnik, nem árt vigyázni a bicklisnadrágokkal, ugyanis könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhet az ember a túlságosan is szűk, bevágós fazon miatt. Hailey Baldwin sem tudta kivédeni, hogy tevepatával kapják lencsevégre a lesifotósok.

Hailey Baldwin tevepatát villantott Forrás: NORTHFOTO
Ő a Victoria's Secret első transznemű modellje – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190806-valentina-sampaio-a-victorias-secret-fehernemu-marka-ekso-transznemu-modellje.htmlHabár 2018-ban már ott volt a Victoria's Secret nagyszabású divatshow-jának castingján, végül nem szerződtették le. Néhány hónappal később azonban Valentina Sampaio hivatalosan is a fehérneműmárka első transznemű modellje lett. Trend--Hibák, amiket ne kövess el az esküvő szervezése közbenhttp://www.life.hu/trend/20190731-hibak-amiket-ne-kovess-el-az-eskuvo-szervezese-kozben.htmlJavában dübörög az esküvői szezon, sokan a véghajrában vannak, mások pedig most kezdik a szervezést a jövő évi nagy napra. Bárhol is tartasz a szervezkedésben, a következő tippeknek mindenképpen hasznát veheted. TrendOrigoÉletmódváltás miatt változott meg a lány bőrének színehttp://www.life.hu/trend/20190729-eletmodvaltas-miatt-valtozott-meg-a-lany-borenek-szine.htmlA vegán életmód miatt teljesen megváltozott egy nő bőrének színe. Trend--Meghan hercegnő szerkesztette a brit Vogue szeptemberi számáthttp://www.life.hu/trend/20190729-meghan-hercegno-szerkesztette-a-brit-vogue-szeptemberi-szamat.htmlMeghan sussexi hercegnő szerkesztésében jelenik meg a brit Vogue magazin szeptemberi száma. Harry herceg amerikai felesége az első, aki vendégszerkesztőként összeállította a divat bibliájaként is emlegetett magazin brit kiadásának szeptemberi számát A címlapon azonban nem ő, hanem általa fontosnak tartott 15 ismert és kevésbé ismert nő látható, köztük Jane Fonda színésznő és Jacinda Ardern új-zélandi kormányfő. Trend--Sminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigoKét éve nem mos hajat a finn egyetemista lány: így néz ki a frizurájahttp://www.life.hu/trend/20190728-ket-eve-nem-mos-hajat-a-finn-egyetemista-lany-igy-nez-ki-a-frizuraja.htmlEgyre népszerűbb módszerrel tartja rendben tincseit a finn lány, Iiris. A 24 éves egyetemista a sampon nélküli módszerre szavaz, ritkán bevizezi a haját, még ritkábban pedig beledörzsöl egy kis kókuszolajat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.