Új frizurával hódit Cinthya Dictator – Fotó

frizura Cinthya Dictator fonás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator egy igazi kaméleon. Rengeteg arcát, sokféle stílust láttunk már tőle, és a frizuráját is előszeretettel variálja. Mutatjuk is a legújabb fazont.  

Nem is olyan régen derékig érő fonást csináltatott középhosszú hajából Cinthya. A fotóművész egyébként éppen rövid haját növeszti vissza, habár az is rendkívül jól állt neki. A nagyjából állig érő fürtjeit most éppen fonással dobta fel, de ezúttal póthaj nélkül.

Hajfonatok: így készülnek a nyár kedvenc frizurái

Miért imádjuk a hajfonatokat? Mert az elegánstól a fesztiválos hippistílusig számtalan módon készíthető el, így bármilyen eseményre jó választás lehet. Ráadásul már a klasszikus hármas fonásból is rengeteféle frizurát lehet csinálni, és akkor a különlegesebb fonástípusokról még nem is beszéltünk. A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele!

Csősz Bogi merészen kivágott ruhában pózol – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190804-csosz-bogi-mereszen-kivagott-ruhaban-pozol-foto.htmlCsősz Bogi merészebb, mint valaha: szexi ruhája nem sokat bízott a képzeletre. Trend--Heti trendjelentés: Renée Zellweger borzalmasan néz kihttp://www.life.hu/trend/20190802-heti-trendjelentes-szerepel-benne-renee-zellweger-margot-robbie-lena-dunham.htmlA héten egyáltalán nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, filmpremierekből. Utóbbiak között is kiemelkedett a Volt egyszer egy Hollywood londoni bemutatója, ahol Margot Robbie tündökölt, Lena Dunham viszont sokkolt. De ha már sokkról van szó, Renée Zellwegert is meg kell említenünk, aki egy gálán tűnt fel. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait. Trend--Hibák, amiket ne kövess el az esküvő szervezése közbenhttp://www.life.hu/trend/20190731-hibak-amiket-ne-kovess-el-az-eskuvo-szervezese-kozben.htmlJavában dübörög az esküvői szezon, sokan a véghajrában vannak, mások pedig most kezdik a szervezést a jövő évi nagy napra. Bárhol is tartasz a szervezkedésben, a következő tippeknek mindenképpen hasznát veheted. TrendOrigoÉletmódváltás miatt változott meg a lány bőrének színehttp://www.life.hu/trend/20190729-eletmodvaltas-miatt-valtozott-meg-a-lany-borenek-szine.htmlA vegán életmód miatt teljesen megváltozott egy nő bőrének színe. Trend--Rövidnadrágban pózol Polgár Tünde: így vág vissza kritikusainakhttp://www.life.hu/trend/20190728-rovidnadragan-pozol-polgar-tunde-igy-vag-vissza-kritikusainak.htmlA luxusfeleség azt állítja, beszóltak neki azért, mert nem a korának megfelelő ruhadarabot viselt. Nos, most rövidnadrágba bújt, és megmutatta, nagyon is jól áll neki a falatnyi ruhadarab. Szerintünk bátran hordhatja. TrendOrigoMeghan hercegnő szerkesztette a brit Vogue szeptemberi számáthttp://www.life.hu/trend/20190729-meghan-hercegno-szerkesztette-a-brit-vogue-szeptemberi-szamat.htmlMeghan sussexi hercegnő szerkesztésében jelenik meg a brit Vogue magazin szeptemberi száma. Harry herceg amerikai felesége az első, aki vendégszerkesztőként összeállította a divat bibliájaként is emlegetett magazin brit kiadásának szeptemberi számát A címlapon azonban nem ő, hanem általa fontosnak tartott 15 ismert és kevésbé ismert nő látható, köztük Jane Fonda színésznő és Jacinda Ardern új-zélandi kormányfő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.