felfrissülés parfüm illat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fullasztó nyári hőségben előfordulhat, hogy a könnyedebb, légies illatú parfümünket sincs kedvünk magunkra fújni, mert azt is túlságosan testesnek, fojtónak érezzük. A parfümökben ráadásul alkohol van, ami bánthatja a nyári melegben a bőrünket, és foltot is hagyhat rajta. Parfümök helyett válts inkább testpermetre, ami nemcsak illatos, de még fel is frissíti a testedet és a lelkedet. Mutatjuk is a kedvenceinket!
  • The Body Shop - Fidzsi-szigeteki lótuszvirág testpermet (100 ml, 4190 Ft)

Egy igazán egzotikus és nyárias illatról van szó. Virágos a lótuszvirág miatt, de mégis friss a mandarinolaj miatt, és az óceáni jegyek sem hiányoznak belőle.

Forrás: The Body Shop
  • Napvirág kozmetikum - BIO rózsa aromavíz test- és arcpermet (50 ml, 1190 Ft)

Klasszikus és kifinomult rózsavíz, aminek az illata soha nem tud kimenni a divatból. Ha a friss, nőies kisugárzást keresed, akkor ez a te illatod. Bőrpírra is kiválóan alkalmazható.

Forrás: Napvirág kozmetikum
  • Lush - Dad's Garden Lemon Tree testpermet (200 ml, 5990 Ft)

Alapja a pezsdítő citrom és a friss lime, ami lágy bergamottal és az isteni levendula illatával alkot igazi összhangot ebben a testpermetben.

Forrás: Lush
  • Ecco verde, Bio Happy - Coconut Water & Aloe arc- és testpermet (300 ml, 3170 Ft)

Míg a kókuszvíz friss és egzotikus illatot kölcsönöz, az aloe vera rugalmasságot és nedvességet biztosít a száraz, feszült bőrnek.

Forrás: Bio Happy
  • Yves Rocher - Málna-borsmenta haj- és testpermet (100 ml, 1990 Ft)

A málna édeskés illatát a borsmenta frissessége egészíti ki ebben a permetben, ami testre és hajra egyaránt használható.

Forrás: Yves Rocher

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.