Két éve nem mos hajat a finn egyetemista lány: így néz ki a frizurája

Forrás: Thinkstock -
hajmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre népszerűbb módszerrel tartja rendben tincseit a finn lány, Iiris. A 24 éves egyetemista a sampon nélküli módszerre szavaz, ritkán bevizezi a haját, még ritkábban pedig beledörzsöl egy kis kókuszolajat.

Iiris Heikkinen 24 éves finn egyetemista, ahogy a legtöbben, korábban naponta mosott hajat: csúcskozmetikumokat használt, de nem volt elégedett az eredménnyel. A haja száraz és töredezett volt, a fejbőre viszketett.

Az első változtatásként biotermékekre váltott, de az igazi áttörés az volt, amikor rábukkant az Instagramon a ma már rendkívül népszerű sampon nélküli módszerre. Így fest most, és a tapasztalatairól is mesél.

Iiris arról számolt be, hogy eleinte valóban zsíros volt a haja, de amióta beindult az öntisztulás, nagyon szépek a tincsei, amit néha csak bevizez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.