Így néz ki otthon Rubint Réka: elárulta, hogyan tetszik Norbinak a legjobban

Forrás: Polyak Attila/Origo -
fashion week Rubint Réka öltözködés magas sarkú smink Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Rubint Réka a Lilu YouTube-csatornájára készült videóban mutatta meg, hogyan sminkel és hogyan él a mindennapokban. Amíg felkerült az arcfesték, Réka a családjuk életéről, szeretetről, összetartozásról is mesélt. 

Réka elmondta, hogy nemcsak a fellépésein és a rendezvényein fontos számára, hogy csinos legyen, hanem otthon is szívesen visel sortot vagy passzosabb pólót, nem hagyja el magát. „Fontos a férfinak a látvány, lássa, hogy anya még mindig rendben van” – szögezte le, ahogyan azt is, Norbi előtt otthon nem sminkel különösebben, ugyanis férje imádja a natúr arcát, pláne, hogy anno úgy ismerte meg. Hozzátette azt is, ma már a praktikum és kényelem is számít, nem ragaszkodik a magas sarkúhoz, szívesen visel sarut vagy lapos cipőt, aminek Norbi nagyon örül. „Nem szereti azt, hogy ha magas sarkúban vagyok. Könyörög érte, hogy saruban vagy papucsban legyek, fóbiája, hogy én magasabb vagyok nála magas sarkúban” – mesélte el Réka Lilunak.

Két éve nem mos hajat a finn egyetemista lány: így néz ki a frizurájahttp://www.life.hu/trend/20190728-ket-eve-nem-mos-hajat-a-finn-egyetemista-lany-igy-nez-ki-a-frizuraja.htmlEgyre népszerűbb módszerrel tartja rendben tincseit a finn lány, Iiris. A 24 éves egytemista a sampon nélküli módszerre szavaz, haját nagy ritkán bevizezi, és még ritkábban beledörzsök egy kis kókuszolajat. Trend--Így sminkeli magát Rubint Réka – videóhttp://www.life.hu/trend/20190727-igy-sminkeli-magat-rubint-reka-video-lilu-sorozata.htmlLilu YouTube-csatornáján mutatta meg Rubint Réka, hogyan néz ki sminkeletlen arccal, és hogy miként festi ki magát. Eközben az életéről is mesélt: család, házasság és a sport is szóba került természetesen. Trend--Gyönyörű menyasszony lesz majd Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20190720-gyonyoru-menyasszony-lesz-majd-dukai-regina-modell.htmlEgy napraforgóföld közepén, menyasszonyi ruhában fotózták Dukai Reginát. Bár a modell még nem készül kimondani az igent, jól látszik, gyönyörű ara lesz majd. TrendOrigoMerész ruhában pózol Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/trend/20190712-meresz-ruhaban-pozol-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien büszke arra, ahogyan kinéz, és ezt szívesen meg is mutatja. Most is így tett. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Nagypál Krisztina lett hazánk legszebb lányahttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-nagypal-krisztina-lett-hazank-legszebb-lanya.htmlVéget ért a Magyarország Szépe 2019-es döntője. Az idei verseny győztese, hazánk legszebb lánya Nagypál Krisztina lett, a tavalyi győztes, Szarvas Andrea adta át neki a koronát. TrendOrigoMagyarország Szépe: nemzeti viseletben is ragyogtak hazánk legszebb lányaihttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-nemzeti-viseletben-is-ragyogtak-hazank-legszebb-lanyai.htmlA Magyarország Szépe verseny 3. körében nemzeti viseletben láthattuk a lányokat. Ekkor már csak 12-en álltak a színpadra, közülük pedig már csak tízen jutottak tovább, akik közül kikerül az idei Miss Hungary. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.