Meghan Markle és Katalin hercegné együtt jelentek meg Wimbledonban

Forrás: AFP/Ben Curtis -
Meghan Markle Katalin hercegné tenisz Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a rossz viszonynak nyoma sincsen. Meghan Markle és Katalin hercegné barátnőkként nevetgéltek Wimbledonban.

Tegnap jelentették be a Kensington-palota hivatalos Twitter-oldalán, hogy Meghan hercegné és Katalin hercegné együtt mennek a wimbledoni női egyes döntőmérkőzésre. Ez így is lett, mindenki a két hercegnére figyelt, amikor megjelentek a lelátón.

Meghan Markle és Katalin hercegné együtt jelentek meg Wimbledonban Forrás: AFP/Ben Curtis

Katalin hercegné egy klasszikus fazonú, sötétzöld Dolce & Gabbana ruhát viselt, amiben a szokásosnál is vékonyabbnak tűnt. Az alakja lassan olyan, mint egy tinédzser fiúé. Meghan egy kék-fehér mintás, A-vonalú szoknyát és egy fehér inget választott a teniszmérkőzésre, amiben egyszerre volt vagány és elegáns. Szerintünk most lepipálta Katalint.

Katalin a szokásosnál is vékonyabbnak tűnt Forrás: The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Atsushi Taketazu



Fenntarthatóság a divatiparban: hol tartunk most? http://www.life.hu/trend/20190709-fenntarthatosag-a-divatiparban-hol-tartunk-most.htmlAzt már tudjuk, hogy a fenntarthatóság napjaink legfontosabb problémaköre, és azt is, hogy a divat a második legszennyezőbb iparág az olajipar után. Ha szeretnél még jobban elmerülni a divat és fenntarthatóság témakörében, az alábbi szervezeteket és friss kutatásaikat ajánljuk. TrendOrigoHiánypótló videó: egyszerű fuszekliből titokzokni egy pillanat alatthttp://www.life.hu/trend/20190712-hianypotlo-video-egyszeru-fuszeklibol-titokzokni-egy-pillanat-alatt.htmlElőfordul, hogy olyan cipőt szeretnénk felvenni, amelyből nem szerencsés, ha kilátszik a fuszekli, de épp nincs nálunk titokzokni. Most megmutatjuk, mi ilyenkor a teendő. Trend--Kim Kardashian fekete, testhez simuló ruhában mutatta meg a fenekéthttp://www.life.hu/trend/20190712-kim-kardashian-fekete-testhez-simulo-ruhaban-mutatta-meg-feneket.htmlImádja hangsúlyozni dús fenekét Kim Kardashian. A valóságshow-hős most talpig kígyóbőrben indult bulizni. Trend--Megmutatta smink nélküli arcát Dobó Ágihttp://www.life.hu/trend/20190712-dobo-agi-megmutatta-smink-nelkuli-arcat.htmlA mindig bájos és csodaszép Dobó Ágit legtöbbször gyönyörűen kisminkelve láthatjuk közösségi oldalán, most azonban megmutatta, hogyan fest smink nélkül, igazi valójában. TrendOrigoMerész ruhában pózol Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/trend/20190712-meresz-ruhaban-pozol-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien büszke arra, ahogyan kinéz, és ezt szívesen meg is mutatja. Most is így tett. TrendOrigoRengetegen csúfolták bőrbetegsége miatt, modellként viszont befutotthttp://www.life.hu/trend/20190711-mohamed-hassan-vitiligos-modell.htmlAz egyiptomi származású Mohamed Hassan 13 évesen kezdte észrevenni magán a vitiligo nevű bőrbetegség tüneteit, amelynek jellegzetessége, hogy rózsaszín vagy fehér foltok jelennek meg a bőrön a melanin nevű pigment hiánya miatt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.