Kim Kardashian fekete, testhez simuló ruhában mutatta meg a fenekét

Forrás: NORTHFOTO/ROL/X17online.com/Rol/X17online.Com -
fashion week szexi kim kardashian ruha fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja hangsúlyozni dús fenekét Kim Kardashian. A valóságshow-hős most talpig kígyóbőrben indult bulizni.

Olyan testhez simuló ruhában indult bulizni Kim Kardashian, hogy úgy tűnik, mintha csupán festékszóróval pingálták volna a testére.

Ám ez nem festék, hanem egy kígyóbőr mintás nadrág és top. Természtesen a valóságshow-hős azt a testrészét hangsúlyozta ki, amelyre a legbüszkébb, ez pedig nem más, mint a feneke. A lesifotósok a lehető legközelebbről meg is örökítették a kivételes méretű hátsót.

Minden tekintetet magára vonzott Kim Kardashian különleges ruhájával Forrás: NORTHFOTO/ROL/X17online.com/Rol/X17online.Com

Íme a legendás hátsó Forrás: NORTHFOTO/ROL/X17online.com/Rol/X17online.Com

A Bűbájos boszorkák színésznője, Rose McGowan majdnem teljesen kopasz letthttp://www.life.hu/trend/20190711-a-bubajos-boszorkak-szinesznoje-rose-mcgowan-majdnem-teljesen-kopasz-lett.htmlA Bűbájos boszorkák Paige Matthews-zaként ismerhették meg a magyar nézők Rose McGowan színésznőt. Akkor dús hajkoronája volt, most azonban szinte kopaszra borotválta a fejét. Trend--Trendet teremtett: Meghan hercegné ékszerére vágyik mindenkihttp://www.life.hu/trend/20190710-trendet-teremtett-meghan-hercegne-ekszerere-vagyik-mindenki.htmlEgy "A" betűt visel a nyakláncán Meghan hercegné, amely bizonyára újszülött kisfiának, Archine-nak a nevét jelképezi. Az ékszert készítő céget megrohamozták a vásárlók. Trend--Fürdőruhában fotózták Sarah Jessica Parkerthttp://www.life.hu/trend/20190709-furdoruhaban-fotoztak-sarah-jessica-parkert.htmlA Szex és New York című sorozat Carrie-jeként lopta be magát a világ szívébe Sarah Jessica Parker, aki most megmutatta, hogy 54 évesen is bátran mutathatja meg az alakját a strandon. Trend--Vasaló alakú cipőt dobott piacra a Nike, felháborodtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/trend/20190624-vasalo-alaku-cipot-dobott-piacra-a-nike-felhaborodtak-a-kommentelok.htmlVasalóra emlékeztető cipőt dobott piacra a Nike. A sportmárka oldalán háborognak a kommentelők, főként azért, mert ezt a modellt kifejezetten nőknek ajánlják. TrendOrigoDukai Regina megosztotta követőivel egyik legjobb stílustippjéthttp://www.life.hu/trend/20190622-dukai-regina-megosztotta-kovetoivel-egyik-legjobb-stilustippjet.htmlMeseszép helyen nyaral Dukai Regina. A modell a pihenés ideje alatt sem hagyja magára követőit, most épp egyik legjobb stílustippjét osztotta meg velük. TrendOrigoSingh Viki arca után az orrán is szépészeti beavatkozást hajtatott végrehttp://www.life.hu/trend/20190620-singh-viki-arca-utan-az-orran-is-szepeszeti-beavatkozast-hajtatott-vegre.htmlEgy kis injekcióval varázsoltak új orrot Singh Vikinek. Az énekesnő úgy döntött, hogy arca után az orrát is szépészeti beavatkozásnak veti alá. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.