Hiánypótló videó: egyszerű fuszekliből titokzokni egy pillanat alatt

fashion week zokni titokzokni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előfordul, hogy olyan cipőt szeretnénk felvenni, amelyből nem szerencsés, ha kilátszik a fuszekli, de épp nincs nálunk titokzokni. Most megmutatjuk, mi ilyenkor a teendő.

A Mirror szúrta ki az ASOS nevű cég videóját, amely azt mutatja be, hogyan varázsolhatunk egy pillanat alatt bármilyen fuszekliből titokzoknit.

Veled is előfordult már, hogy egy kis topánkát szerettél volna felvenni, de nem volt nálad titokzokni? Hagyományos zoknival mégsem veheted fel. Ilyenkor lehet életmentő a videóban látható trükk. Csak néhány egyszerű mozdulat, és máris kész a titokzokni. Érdemes megnézni, használd te is!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fashion hack alert caught out with the wrong socks? Try this

ASOS (@asos) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian fekete, testhez simuló ruhában mutatta meg a fenekéthttp://www.life.hu/trend/20190712-kim-kardashian-fekete-testhez-simulo-ruhaban-mutatta-meg-feneket.htmlImádja hangsúlyozni dús fenekét Kim Kardashian. A valóságshow-hős most talpig kígyóbőrben indult bulizni. Trend--Megmutatta smink nélküli arcát Dobó Ágihttp://www.life.hu/trend/20190712-dobo-agi-megmutatta-smink-nelkuli-arcat.htmlA mindig bájos és csodaszép Dobó Ágit legtöbbször gyönyörűen kisminkelve láthatjuk közösségi oldalán, most azonban megmutatta, hogyan fest smink nélkül, igazi valójában. TrendMerész ruhában pózol Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/trend/20190712-meresz-ruhaban-pozol-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien büszke arra, ahogyan kinéz, és ezt szívesen meg is mutatja. Most is így tett. TrendOrigoRengetegen csúfolták bőrbetegsége miatt, modellként viszont befutotthttp://www.life.hu/trend/20190711-mohamed-hassan-vitiligos-modell.htmlAz egyiptomi származású Mohamed Hassan 13 évesen kezdte észrevenni magán a vitiligo nevű bőrbetegség tüneteit, amelynek jellegzetessége, hogy rózsaszín vagy fehér foltok jelennek meg a bőrön a melanin nevű pigment hiánya miatt. Trend--Fogszabályozással felturbózott önbizalomhttp://www.life.hu/trend/20190711-fogszabalyozas-onbizalom.htmlTippeld meg, hogy az állásinterjúkon mennyit számít a szakmai tudás és tapasztalat, és mennyit a személyes szimpátia! Az arány 20 és 80 százalék – az önbizalmat sugárzó, szimpatikus személyiség javára. Ez is jól mutatja, milyen fontos az önbizalom. De hogyan mosolyogjunk gátlás nélkül az interjúztatóra, ha szégyelljük a fogainkat? TrendA Bűbájos boszorkák színésznője, Rose McGowan majdnem teljesen kopasz letthttp://www.life.hu/trend/20190711-a-bubajos-boszorkak-szinesznoje-rose-mcgowan-majdnem-teljesen-kopasz-lett.htmlA Bűbájos boszorkák Paige Matthews-zaként ismerhették meg a magyar nézők Rose McGowan színésznőt. Akkor dús hajkoronája volt, most azonban szinte kopaszra borotválta a fejét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.