Trendet teremtett: Meghan hercegné ékszerére vágyik mindenki

fashion week nyaklánc Meghan Markle Meghan hercegné ékszer Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy "A" betűt visel a nyakláncán Meghan hercegné, amely bizonyára újszülött kisfiának, Archine-nak a nevét jelképezi. Az ékszert készítő céget megrohamozták a vásárlók.

A wimbledoni teniszbajnokságon láthatták a rajongók Meghan hercegné nyakában az új ékszerét. A nyaklánc medálja egy "A" betű, amely újszülött kisfia, Archie nevének kezdőbetűje – írja az Express.

Szinte futótűzként terjedt a hír, hogy az ékszert a Verse Fine Jewellery nevű márka készítette. Emma Swann elmondta, hogy személyesen nem egyeztettek a hercegnével, a személyzete adta meg a paramétereket, hogy milyen nyakláncra vágyik.

Meghan hercegné ismét trendet teremtett Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Swann elmondta, hogy a hercegné mindig követi az aktuális trendeket, a neves ékszerek pedig most a reneszánszukat élik. Miután a rajongók látták, mit visel Meghan, megrohamozták a webshopot, amely összeomlott a rengeteg egyidejű rendeléstől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.