Álomszép ékszerek magyar tervezőktől, akiket a természet inspirál

természet ékszer designer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy könnyed, nyári összeállításban igazán jól érvényesülnek az ékszerek. Most ráadásul olyan darabokat mutatunk nektek, amelyeket magyar tervezők készítettek, és az ihletforrás minden esetben a csodálatos természet volt. 
  • SAPI

Szilágyi Sapi ékszereit a túrázók és a bogármániások biztosan imádni fogják. Sapi főleg ezüsttel dolgozik, és a természet formáit mindig részletgazdagon kidolgozza.

SAPI Forrás: Instagram/sapiszilagyi
  • Atinytrip GlassArt

Kovács Petra üvegműves Tiffany-technikával készíti ékszereit. Az üvegbe zárt növények mellett kedvenc állataink, a jegesmedve, az őz és a flamingó sem hiányoznak a felhozatalból.

Atinytrip GlassArt Forrás: Facebook/Atinytrip GlassArt, Instagram/atinytrip
  • NAIICA

A NAIICA tervezője csiszolás nélkül, a természet alkotta, tökéletlen formájukban használja fel ékszereihez a különböző ásványokat, amelyek több évszázad történetét hordozzák magukban. Az ékszerek további különlegessége, hogy az ásványok üres töltényhüvelybe kerülnek, ezáltal az erőszak jelképéből az élet dicsőítőivé válnak.

NAIICA Forrás: Facebook/NAIICA
  • Mezré

Az aprólékos hímzéssel készült ékszerek igazi slow életérzést, kellemes lelassulást hoznak a mindennapokba. A vadvirágos hímzések egészen egyediek, egy ékszerből sem készül kettő, hiszen a réten sem találsz két tökéletesen egyforma virágot.

Mezré Forrás: Instagram/m_e_z_r_e, Facebook/Mezré
  • L'arbre design

Komlós Barbara és Gőgh Levente trópusi fa és ékszergyanta felhasználásával készítik a természeti jelenségeket, természeti értékeket rejtő ékszercsodákat. Korallzátonyok, havas hegycsúcsok, de különböző növények és állatok is megbújnak a gyűrűkben, illetve nyakláncokban.

L'arbre design Forrás: Facebook/L'arbre design

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.