vállalkozás üzlet Koroknyai Virág ruhamárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koroknyai Virág az édesanyjával közösen saját divatmárkát hozott létre. Ők maguk tervezik a ruhákat.

A Magyarország Szépe döntőjén immár Szarvas Andi is az ő kreációjukat viselte. A csodálatos estélyi láttán nyugodtan kijelenthetjük, hogy anya és lánya nagyon tehetségesek.

Stílusmustra az ascoti derbiről: Katalin hercegné tündöklése és a legextrémebb kalapcsodákhttp://www.life.hu/trend/20190624-stilusmustra-az-ascoti-derbirol-katalin-hercegne-es-a-kalapcsodak.htmlMi bizony izgatottan várunk minden királyi családdal kapcsolatos eseményt, borítékolni lehet ugyanis, hogy tele lesz izgalmas divatpillanatokkal. Az ascoti derbi, ahol nemcsak lovak és zsokék, de kalapok is versenyeznek egymással, kiváltképp ilyen alkalom. Trend--Ő a világ legszexibb darukezelője – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190624-o-a-vilag-legszexibb-darukezeloje.htmlBemutatjuk a világ legszexibb darukezelőjét: a holland Jessica imádja a munkáját. Trend--Nagypál Krisztina: "Egy varázslatos álom vált valóra" http://www.life.hu/trend/20190623-nagypal-krisztina-nyerte-meg-a-magyarorszag-szepe-2019-versenyet-interju-video.htmlNagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjathttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-lakatos-lilla-kapta-a-kozonsegdijat.htmlA 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. TrendOrigoA Balatonon szexiskedik Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/trend/20190623-balatonon-szexiskedik-karpati-rebeka-joban-rosszban.htmlBikinis fotót posztolt az Instagramjára Kárpáti Rebeka. A népszerű influencer, akit a Jóban Rosszban című és a Korhatáros szerelem című sorozatban is láthattunk, elképesztően csinos. TrendOrigo21 évesen teljesen megőszült: mára megunta, hogy fesse a hajáthttp://www.life.hu/trend/20190621-21-evesen-teljesen-megoszult-mara-megunta-hogy-fesse-a-hajat.html43 évesen sokkal szexibbnek érzi magát az a nő, aki mindössze 21 esztendős volt, hogy megőszült. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.