Ő a világ legszexibb darukezelője – fotók

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jessica Bruintjes/Mediadrumworld.Com / Jessica Bruintjes -
modell daru munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatjuk a világ legszexibb darukezelőjét: a holland Jessica imádja a munkáját.

A 27 esztendős Jessica egy meglehetősen férfias foglalkozást választott magának: darukezelőként dolgozik. A holland lány 18 esztendős volt, amikor eldöntötte, szeretne bekerülni a családi vállalkozásba. Édesapja legnagyobb meglepetésére azonban nem a papírokkal akart foglalkozni az irodában, hanem a darut kezelni.

Jessica imádja a munkáját Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jessica Bruintjes/Mediadrumworld.Com / Jessica Bruintjes

Ezután engedélyt és jogosítványt szerzett teherautóra és darura, és azóta munkaidejében ablakkereteket vagy betontömböket emelget a magasból.

Imádja a munkáját, ugyanakkor többször találta magát szembe nehézségekkel: a férfiak eleinte szóba sem álltak vele csak azért, mert nő. Mint mondja, nagyon keményen kellett dolgoznia, hogy elfogadják.

Modellnek is elmehetne Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jessica Bruintjes/Mediadrumworld.Com / Jessica Bruintjes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.