Magyarország Szépe 2019 Nagypál Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Magyarország Szépe 2019-es döntője. Az idei verseny győztese, hazánk legszebb lánya Nagypál Krisztina lett, a tavalyi győztes, Szarvas Andrea adta át neki a koronát. 

Vasárnap este rendezték meg a Magyarország Szépe versenyt. A zsűri nem volt könnyű helyzetben, ugyanis mind a 16 finalista gyönyörű nő. Dönteni azonban kellett, a választás pedig Nagypál Krisztinára esett.

Nagypál Krisztina második udvarhölgye, Csonka Rebeka, első udvarhölgye pedig Gaál Tímea lett.

Nagypál Krisztina Fotó: Csudai Sándor - Origo

Krisztina Budapesten él a kedvesével. A sport mindig is fontos volt számára, tizenkét évig táncolt versenyszerűen akrobatikus rockyt és latintáncokat. Idén júniusban államvizsgázik a Metropolitan Egyetemen, emberi erőforrás szakon. A verseny által szeretne új tapasztalatokat, kapcsolatokat szerezni. Úgy gondolja, a leendő királynőnek nemcsak külsőleg kell szépnek lennie, hanem legalább olyan fontosak a belső értékei is. Nagyon szereti az állatokat, egy cicája és tengerimalaca van, akinek a születésénél is jelen volt.
Második udvarhölgy: Csonka Rebeka Első udvarhölgy: Gaál Tímea Magyarország Szépe, Miss World Hungary 2019: Nagypál Krisztina Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.