Magyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjat

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Lakatos Lilla Magyarország Szépe Rogán Cecília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. 
Lakatos Lilla Fotó: Csudai Sándor - Origo

Lilla 22 éves túrkevei lány, tavaly diplomázott óvodapedagógusként. Tizenhárom évig kézilabdázott, fontos számára a rendszeres sport és az egészséges táplálkozás. Sosem fogja elfelejteni, amikor édesapja infarktust kapott, és utána 3 napig válságos állapotban volt. Akkor döbbent rá igazán, milyen törékeny az élet, mennyire fontos a családi összetartás, és hogy ne halogassuk, amire igazán vágyunk. Ezért is jelentkezett idén a Magyarország Szépére.

Magyarország Szépe 2019: Csonka Rebekáé a legszebb mosolyhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-csonka-rebekae-a-legszebb-mosoly.htmlA legszebb mosoly birtokosának, Csonka Rebekának Sarka Kata adta át a díjat a Magyarország Szépe versenyen. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Csonka Rebekáé a legszebb mosolyhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-csonka-rebekae-a-legszebb-mosoly.htmlA legszebb mosoly birtokosának, Csonka Rebekának Sarka Kata adta át a díjat a Magyarország Szépe versenyen. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Sarka Kata és Rogán Cecília királynőként tündökölt a versenyenhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-sarka-kata-es-rogan-cecilia-kiralynoket-tundokolt-a-versenyen.htmlA Magyarország Szépe verseny döntőjének szakmai zsűrijében természetesen helyet foglalnak a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. TrendOrigoMagyarország Szépe: két lánynak véget ért a verseny a bikinis tourbanhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-elsokent-bikiniben-muttak-meg-magukat-a-lanyok.htmlVasárnap este rendezik meg a Magyarország Szépe 2019-es versenyét, amelynek műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie". A fináléban négy különböző öltözékben vonulnak végig a lányok: a jól ismert bikinis és kreatív kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is színpadra lépnek, az utóbbi két tour ruháit Merő Péter tervezte. Minden tour után két lánynak távoznia kell. TrendOrigoKulcsár Edina előtt Laky Zsuzsi és Simon Böske is elnyerte az Európa legszebb lánya címethttp://www.life.hu/trend/20190623-kulcsar-edina-elott-laky-zsuzsi-es-simon-boske-is-elnyerte-europa-legszebb-lanya-cimet.htmlMinden idők legsikeresebb Miss Hungaryja Kulcsár Edina volt. 2014-es szereplésére mindannyian emlékszünk, büszkék vagyunk rá, hogy a londoni világversenyen a második helyig jutott, és ünnepeltük azért, mert elnyerte az Európa Szépe címet is. Azonban van még egy magyar lány, akit korábban Európa szépének választottak: ő pedig az azóta kétgyerekes anyuka, Laky Zsuzsi. Azt pedig még kevesebben tudják, hogy már 1929-ben magyar lány lett Európa legszebb lánya: Simon Böske. TrendOrigoA Balatonon szexiskedik Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/trend/20190623-balatonon-szexiskedik-karpati-rebeka-joban-rosszban.htmlBikinis fotót posztolt az Instagramjára Kárpáti Rebeka. A népszerű influencer, akit a Jóban Rosszban című és a Korhatáros szerelem című sorozatban is láthattunk, elképesztően csinos. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.