Miss World Hungary 2019: négy lány elbúcsúzott a versenytől

Fotó: Polyák Attila/Origo
Fotó: Polyák Attila/Origo -
fashion week szépségverseny Magyarország Szépe 2019 Magyarország Szépe Miss World Hungary szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kialakult a Magyarország Szépe, azaz a Miss World Hungary 2019-es versenyének végső mezőnye. A négy alverseny alkalmával négy lánynak kellett elköszönnie a többiektől.

Táborban készülnek a végső megméretésre a Magyarország Szépe versenyzői. Ahogy a Life.hu riportere is tudósított róla, a lányok négy alversenyen mérették meg magukat. Itt nemcsak győzteseket hirdettek, de négy lánynak el is kellett búcsúznia a mezőnytől. Az ő fejükre már biztosan nem kerülhet a korona.

A Magyarország Szépe Facebook-oldala szerint a Miss Bikini verseny után Molnár Kinga esett ki, a Miss Sport után Schneider Rékának kellett hazautaznia. Simon Bogi a Miss Talent versenyben esett ki, Szabó Lilla pedig a Miss Beauty Face versenyen búcsúzott.

Íme a 16 döntős lány:

Lábvillantásra fel – így tüntesd el a bőrkeményedéseket és berepedezett körmökethttp://www.life.hu/trend/20190613-nyari-labvillantasra-fel-labapolas-pedikur-otthon.htmlKorábbi cikkünkben összeszedtük nektek a legizgalmasabb papucs- és szandáltrendeket. Most pedig megmutatjuk azt is, hogyan készítsd fel a lábfejedet a nyári időszakra. TrendOrigoVállvillantós ruhában hódít Katalin hercegné – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190613-vallvillantos-ruhaban-hodit-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné egy csodás vállvillantós ruhába bújt. Trend--Mexikói népi motívumok másolásával vádolják a Carolina Herrera divatházathttp://www.life.hu/trend/20190613-mexikoi-nepi-motivumok-masolasaval-vadoljak-a-carolina-herrera-divathazat.htmlA mexikói kormány azzal vádolja a Carolina Herrera divatházat, hogy Resort 2020 nevű kollekciójában mexikói kulturális motívumokat használt fel. TrendOrigoMiss World Hungary 2019: közülük kerül majd ki a következő királynőhttp://www.life.hu/trend/20190613-miss-world-hungary-2019-kozuluk-kerul-majd-ki-a-kovetkezo-kiralyno.htmlTúl vannak a versenyzők a Miss World Hungary négy alversenyén, ezzel kialakult a végső mezőny. Íme, a versenyek nyertesei és azok a lányok, akik közül egyvalaki fejére kerülhet majd a korona. Ő képviselheti Magyarországot a következő világversenyen. TrendOrigoA nagy papucs- és szandálmustra – ezek a legmenőbb fazonok 2019 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20190612-papucs-es-szandal-mustra-a-legmenobb-fazonok-2019-nyaran.htmlBerobbant a nyár, és vele a kánikula. Ebben az időben a legkényelmesebb viselet egy szellős ruha, és egy kényelmes, nyitott lábbeli. A papucsok és szandálok terén idén szuper trendek uralkodnak, szóval hőségriasztásra fel! TrendOrigoKirályi viseletek és sztártervezők - II. Erzsébet születésnapja igazi divatünnep letthttp://www.life.hu/trend/20190611-ii-erzsebet-szuletesnapja-igazi-divatunnep-lett-ruhak-es-tervezok.htmlÁprilis 21-én ünnepelte II. Erzsébet brit királynő a 93. születésnapját. A királynőnek azonban egy hivatalos születésnapja is van, amit nagy parádéval ünnepelnek Londonban minden június második szombatján. Az eseményen ezúttal is megjelent az egész királyi család, a születésnapi ünnepségből pedig igazi divatünnep kerekedett. Most eláruljuk, hogy milyen ruhát viselt a királynő, illetve a hercegnék és hercegnők. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.