Vállvillantós ruhában hódít Katalin hercegné – fotó

váll Katalin hercegné villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné egy csodás vállvillantós ruhába bújt.

Katalin hercegnére nem jellemző a villantás, többnyire kerüli a kihívó szetteket, legutóbbi hivatalos megjelenése során viszont egy szokatlanul merész ruhába bújt. A hófehér, testhezálló darab mesésen állt rajta és még a vállát is szabadon hagyta.

Az esemény egyébként jótékony célokat szolgált, amelynek bevételeiből a különböző függőségekben szenvedő betegeken segítenek.

Katalin hercegné ismét csodásan festett Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
A nagy papucs- és szandálmustra – ezek a legmenőbb fazonok 2019 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20190612-papucs-es-szandal-mustra-a-legmenobb-fazonok-2019-nyaran.htmlBerobbant a nyár, és vele a kánikula. Ebben az időben a legkényelmesebb viselet egy szellős ruha, és egy kényelmes, nyitott lábbeli. A papucsok és szandálok terén idén szuper trendek uralkodnak, szóval hőségriasztásra fel! TrendOrigoKirályi viseletek és sztártervezők - II. Erzsébet születésnapja igazi divatünnep letthttp://www.life.hu/trend/20190611-ii-erzsebet-szuletesnapja-igazi-divatunnep-lett-ruhak-es-tervezok.htmlÁprilis 21-én ünnepelte II. Erzsébet brit királynő a 93. születésnapját. A királynőnek azonban egy hivatalos születésnapja is van, amit nagy parádéval ünnepelnek Londonban minden június második szombatján. Az eseményen ezúttal is megjelent az egész királyi család, a születésnapi ünnepségből pedig igazi divatünnep kerekedett. Most eláruljuk, hogy milyen ruhát viselt a királynő, illetve a hercegnék és hercegnők. TrendOrigoHódi Pamela hajszínt váltott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190606-hodi-pamela-hajszint-valtott.htmlHódi Pamela platinaszőkére festette a haját, fotót is mutatott róla. TrendOrigoÜvegbe zárt embriók és kihullott fogak – Bizarr ékszerek méregdrágánhttp://www.life.hu/trend/20190603-uvegbe-zart-embriok-es-kihullott-fogak-bizarr-ekszerek-meregdragan.htmlAz ékszerkészítők munkája egyértelműen művészet, ám van, aki inkább egyfajta önmegvalósításként tekint az általa megálmodott és létrehozott kiegészítőkre. Az ilyen felfogásból születhetnek csodálatot ébresztő vagy épp furcsa, szinte megmagyarázhatatlan darabok. A következőkben ez utóbbira hoztunk példákat. TrendOrigoKatalin hercegné tündökölt a Donald Trumpnak adott vacsoránhttp://www.life.hu/trend/20190604-katalin-hercegne-tundokolt-a-donald-trumpnak-adott-vacsoran.htmlDonald és Melania Trump tiszteletére adott vacsorát II. Erzsébet királynő. Vilmos herceg és Katalin hercegné is megjelent, a háromgyermekes édesanya pedig csodás megjelenésével uralta a termet. Trend--CFDA Fashion Awards: Jennifer Lopez és Palvin Barbi voltak az este sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20190604-cfda-fashion-awards-2019-jennifer-lopezzel-es-palvin-barbival.htmlA legjobb divattervezőket díjazzák az évente megrendezett CFDA-gálán. A New York-i eseményre ezúttal is látványos ruhákban érkeztek a sztárok, köztük Jennifer Lopez, aki idén elnyerte a Fashion Icon díjat, de a magyar modell, Palvin Barbi sem hiányzott a díjátadóról. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.