Elképesztő, ahogy átváltoztatja a nőket ez a fodrász – fotók

átváltozás fodrász átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy stílusodnak megfelelő frizura, egy szép smink és egy direkt neked összeválogatott öltözék erejét nem szabad lebecsülni. A következő képek is azt bizonyítják, hogy ezek hatására egy nő egyszerűen kivirul, megnő az önbizalma. 

Yevgeny Zhuk, a fehérorosz származású fodrász és stylist nagy álma volt, hogy Moszkvában megnyissa saját szalonját. Ahogy álma teljesült, a siker nem is maradt el. Szalonjában, ahol fodrászok, sminkesek és stylistok dolgoznak a keze alatt, már rengeteg nő életét változtatták meg. A szalonban ugyanis egyszerre lehet igénybe venni az összes szolgáltatást, így komplett átalakuláson segítik végig a nőket. Új frizurát, sminket és egyedi stílust kapnak.

Ahogy tevékenységének híre ment, Yevgeny saját televíziós műsort is kapott, ahol hasonló átalakításokat végez. Elég csak az előtte-utána képekre rápillantani, amelyekből azonnal látszik, hogy egy kis szépítkezés és énidő után mennyivel sugárzóbbak, boldogabbak, önbizalommal telibbek lettek Yevgeny vendégei. Ne becsüljük le egy jó frizura, egy smink és egy csinos ruha erejét!

Kattints a képre, és nézd meg a varázslatos átalakulásokat!

Forrás: Instagram/ev.zhukhttp://www.life.hu/trend/galeria/20190607-yevgeny-zhuk-fodrasz-stylist-csodaszeppe-varazsolja-a-noket.htmlmiddleon1200600

Ennyit változtak a menyasszonyok, miután kisminkelték őket: döbbenetes előtte-utána fotók


A smink valódi lényege abban rejlik, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat. Kiemelhetjük a legszebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Ez rendben is van, mindössze azért vagyunk zavarban, mert nem egyértelmű számunkra, hogy a következő fotók kapcsán is ez jön-e át, vagy itt már olyan mértékű az átalakulás, ami torzítja a valóságot. Nézd meg a képeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.