Heti trendjelentés: egy 71 éves modell volt a hét legszebbje

Maye Musk trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye a CFDA díjátadó gála volt, ahol Palvin Barbi új frizurát villantott. Szerencsére a hét második felében sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Elon Musk édesanyja, a tízszeres nagymama és szupermodell, Maye Musk igazi természetes szépség. Legutóbb leopárdmintás összeállítását dicsértük, ezúttal pedig egy kellemes narancspiros árnyalatban tündökölt a vörös szőnyegen.
Maye Musk Forrás: Getty Images
  • Hihetetlen, hogy Michelle Pfeiffer is már 61 éves. Annyira szépen, természetesen öregszik, sokkal kevésbé látszik rajta a kor, mint sokat plasztikázott kolléganőin. Ruháját is kifejezetten jól választotta meg a Fragrance Foundation Awards gálára, a klasszikus fekete-fehérben rendkívül elegáns volt.
Michelle Pfeiffer Forrás: Getty Images
  • Ugyanezen az eseményen jelent meg a modell Martha Hunt is. Az általa viselt estélyi szabásában is különleges volt, ez a fáradtlila szín pedig most kifejezett trendi. Nagyon jól állt neki!
Martha Hunt Forrás: Getty Images
  • Ez a klasszikus fehér nem biztos, hogy Jessica Chastain színe, habár a gyönyörű rúzs dobott rajta. A begipszelt kezű színésznő fülbevalója és frizurája fantasztikus volt, de a palástban végződő felsőrészt kevésbé szerettük.
Jessica Chastain Forrás: Getty Images
  • A hét street style szettje Bella Hadidé. A farmer ihletésű ruha felfelé bővülő szabása és buggyos ujja a retró életérzést hozta. Kiegészítőként a modell egy áttetsző, színezett szemüveget viselt és egy neonzöld magas sarkút. A neon egyébként a tavalyi nyár nagy trendje volt, de ezek szerint a hírességek még mindig ragaszkodnak hozzá.
Bella Hadid Forrás: Northfoto
Esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!http://www.life.hu/trend/20190605-ilyen-ruhat-valassz-eskuvore-vendegkent.htmlJavában dübörög az esküvői szezon, jönnek a nyári frigyek. Vendégként okozhat némi fejfájást, hogy milyen ruhát viselj a nagy napon, ezért most szeretnénk ebben segítséget adni. Következzen egy kis divatetikett és egy bazár kedvenc üzleteink kínálatából. TrendOrigoCFDA Fashion Awards: Jennifer Lopez és Palvin Barbi voltak az este sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20190604-cfda-fashion-awards-2019-jennifer-lopezzel-es-palvin-barbival.htmlA legjobb divattervezőket díjazzák az évente megrendezett CFDA-gálán. A New York-i eseményre ezúttal is látványos ruhákban érkeztek a sztárok, köztük Jennifer Lopez, aki idén elnyerte a Fashion Icon díjat, de a magyar modell, Palvin Barbi sem hiányzott a díjátadóról. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoNyárváró ombre manikűrök, amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetszhttp://www.life.hu/trend/20190531-nyarvaro-ombre-manikurok-amiket-otthon-is-konnyeden-is-elkeszithetsz.htmlEgy színesen pompázó ombre manikűr igazi nyárváró hatást kelt, ráadásul elkészíteni sem nehéz. A legjobb benne mégis az, hogy személyes ízlésedre szabható, hiszen választhatsz erőteljes neon színeket, vagy éppen visszafogottabb pasztell árnyalatokat, mindegyikkel jól működik. TrendOrigoA top 7 legjobban öltözött sztár az idei cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20190527-a-top-7-legjobban-oltozott-sztar-az-idei-cannesi-filmfesztivalrol.htmlA hétvégén véget ért a 72. cannes-i filmfesztivál. Az esemény nemcsak a filmpremierek és a kiosztott díjak miatt izgalmas, a divatrajongókat a vörös szőnyeges bevonulások is legalább akkora izgalomban tartják. Most megmutatjuk, kik voltak az filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai! TrendOrigoNem mindenki tündökölt: ezek voltak a cannes-i filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásaihttp://www.life.hu/trend/20190528-ezek-voltak-a-cannesi-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a cannes-i filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjátadók mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. A legjobban öltözött sztárok után a legrosszabb ruhaválasztásokat is összegyűjtöttük! TrendOrigoA hasvillantás királynője: Jennifer Lopez megmutatta, hogyan viseljük a crop topothttp://www.life.hu/trend/20190521-a-hasvillantas-kiralynoje-jennifer-lopez-megmutatta-hogyan-viseljuk-a-crop-topot.htmlAz ezredforduló környékén, a kései '90-es években volt kifejezetten nagy divat a crop top. A hasvillantós pólók aztán 2011-ben visszatértek a kifutókra, onnan pedig a vörös szőnyegre, majd a fast fashion üzletekbe. Jennifer Lopez a '90-es években is szívesen hordta ezt a ruhadarabot, de az elmúlt években újra nagy kedvence lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.