Katalin hercegné tündökölt a Donald Trumpnak adott vacsorán

fashion week Vacsora Katalin hercegné Donald Trump Alexander McQueen Melania Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald és Melania Trump tiszteletére adott vacsorát II. Erzsébet királynő. Vilmos herceg és Katalin hercegné is megjelent, a háromgyermekes édesanya pedig csodás megjelenésével uralta a termet. 

Minden pillantást magára vonzott Katalin hercegné, amikor a minap a királynő fogadást adott Donald és Melania Trump tiszteletére – írja a Harper's Bazaar.

A hercegné a férjével, Vilmos herceggel jelent meg, és egy habos, Alexander McQueen estélyit viselt. Hozzá zafír és gyémánt fülbevalókat választott, amelyek egykor az anyakirályné, II. Erzsébet édesanyjáé voltak. Gyöngyökkel ékesített tiarája pedig igazán hercegnői külsőt kölcsönzött neki.

Katalin hercegné tündökölt a díszvacsorán Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Victoria Jones

Diana hercegnőt idézte meg ruhájával Melina Trump a Buckingham-palotábanhttp://www.life.hu/trend/20190604-diana-hercegnot-idezte-meg-ruhajaval-melina-trump-a-buckinghampalotaban.htmlHétfőn érkezett meg Angliába Donald Trump amerikai elnök és felesége, Melania Trump. A first lady szokásához híven csodásan nézett ki.Trend--Heti trendjelentés: felismerhetetlenre sminkelték Kristen Stewartothttp://www.life.hu/trend/20190531-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-stewart-reese-witherspoon.htmlVéget ért a cannes-i filmfesztivál, így ezen a héten már francia vörös szőnyeg nélkül maradtunk, és volt is némi hiányérzetünk. Az élet viszont megy tovább, most megmutatjuk a hét legemlékezetesebb outfitjeit! TrendOrigoNyárváró ombre manikűrök, amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetszhttp://www.life.hu/trend/20190531-nyarvaro-ombre-manikurok-amiket-otthon-is-konnyeden-is-elkeszithetsz.htmlEgy színesen pompázó ombre manikűr igazi nyárváró hatást kelt, ráadásul elkészíteni sem nehéz. A legjobb benne mégis az, hogy személyes ízlésedre szabható, hiszen választhatsz erőteljes neon színeket, vagy éppen visszafogottabb pasztell árnyalatokat, mindegyikkel jól működik. TrendOrigoA műszempilla egészséges viselésének öt szabályahttp://www.life.hu/trend/20190531-a-muszempilla-egeszseges-viselesenek-ot-szabalya.htmlTudtad, hogy a szempilláikat már az ókorban is szépítették a hölgyek? A történészek szerint már Kleopátra is előszeretettel használt olyan anyagokat, amelyekkel nemcsak hogy kiemelhette és éjfeketévé varázsolhatta szempilláját, hanem sűrűvé és hosszúvá is alakíthatta őket. Trend--Magyarország Szépe 2019: szavazz, ki a legszebb lány!http://www.life.hu/trend/20190531-magyarorszag-szepe-2019-szavazz-ki-a-legszebb-lany.htmlMint arról már beszámoltunk, kihirdették a Magyarország Szépe 2019 döntőseit. A 20 gyönyörű lány fotóját most mi is megmutatjuk, a cikk végén pedig szavazhatsz, szerinted melyikük a legszebb! TrendOrigoMilliókat költött plasztikára egy nő, hogy bekerüljön egy műsorba, de negyedjére sem válogatták behttp://www.life.hu/trend/20190531-milliokat-koltott-plasztikai-mutetre-egy-no-hogy-bekeruljon-a-tevemusorba-de-negyedjere-sem.htmlEgy brit nő több mint ötmillió forintot költött különböző plasztikai beavatkozásokra, hátha kiválasztják egy valóságshow-ba a külseje miatt. Nem így lett... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.