Heti trendjelentés: felismerhetetlenre sminkelték Kristen Stewartot

szemöldök Kristen Stewart trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a cannes-i filmfesztivál, így ezen a héten már francia vörös szőnyeg nélkül maradtunk, és volt is némi hiányérzetünk. Az élet viszont megy tovább, most megmutatjuk a hét legemlékezetesebb outfitjeit!
  • Kristen Stewart a Met-gálás makeupjával is bekerült a legextrémebb sminkek összeállításunkba. Ezúttal, a Chanel eseményén is látványos sminkben jelent meg a színésznő, a sötét tónusok mellett a drámai hatást a teljesen kiszőkített, szinte láthatatlanná varázsolt szemöldök adta.
Kristen Stewart Forrás: Getty Images
  • Kifejezetten szerettük a héten Malin Akerman ruháját, amely színével a nyár hangulatát varázsolta a vörös szőnyegre. A sárga hímzést nagyszerűen kiegészítették az ezüstös részletek, igazi nyárias koktélruha volt.
Malin Akerman Forrás: Getty Images
  • Szintén szerettük Reese Witherspoon választását, amit a Hatalmas kis hazugságok című sorozat második évadjának premierén viselt. A színésznő, aki egyébként a lányával jelent meg az eseményen, nagyon jól tudja viselni ezeket a klasszikus vonalvezetésű ruhákat. Egyszerűen gyönyörű volt benne.
Reese Witherspoon Forrás: Getty Images
  • Kevésbé szerettük egy másik főszereplő, Shailene Woodley ruháját. A felső rész a pöttyös tüllel, a nyakban megköthető masnival és a dögös bodyval nagyon jól mutatott. Ehhez valami visszafogottabb szoknyarészt jobban el tudtunk volna képzelni, így túl sokat mutatott.
Shailene Woodley Forrás: Getty Images
  • A kedvenc street style szettünket Sarah Hyland prezentálta. A mustársárga romper, hozzá pedig ez a kis bokacsizma egy fesztiválszerelés alapdarabjaiként is megállnák a helyüket. Imádtuk!
Sarah Hyland Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.