Bikiniben fotózták a 46 éves Gwyneth Paltrow-t

szexi sztáranyuka Gwyneth Paltrow bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben állt modellt a 46 éves Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow bevállalta: 46 évesen állt modellt egy fürdőruhamárkának. A kétgyermekes anyukát nemrég egy fekete bikiniben fotózták, amint egy lépcsőn napozik.

Elképesztően néz ki: egy deka felesleg sincs rajta, a hasa lapos, az arca pedig kisimult.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tap to shop #GLabel Swim.

goop (@goop) által megosztott bejegyzés,

David James Seed mellkas-deformációval született, ma már a Calvin Klein modelljehttp://www.life.hu/trend/20190524-david-james-seed-mellkasdeformacioval-szuletett-ma-mar-a-calvin-klein-modellje.htmlMellkas-deformációja miatt soha nem mert levetkőzni, de a fiatal férfi azóta már sok nő szívét megdobogtatja felsőtestével: a Calvin Klein modellje lett. TrendOrigoHeti trendjelentés: Britney Spears a 90-es években ragadt, és nagyon nem áll jól nekihttp://www.life.hu/trend/20190524-heti-trendjelentes-szerepel-benne-britney-spears-winnie-harlow-margot-robbie.htmlA héten továbbra is a cannes-i filmfesztiválé volt a főszerep, de hoztunk mellé néhány street style szettet is, hogy borzoljuk a kedélyeket. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit! Trend--Így készítsd el Daenerys Targaryen frizuráját: lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20190524-igy-keszitsd-el-daenerys-targaryen-frizurajat-tronok-harca.htmlNémi személyiségváltozáson esett át a legújabb évadban, de kétségtelen, hogy nemcsak mint női karakter volt a legerősebb Daenerys Targaryen, de az összes Trónok harca-szereplő között is ő volt a legbelevalóbb. TrendOrigoElképesztő hajkoronája van ennek a brazil férfinak – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190524-elkepeszto-hajkoronaja-van-ennek-a-brazil-ferfinak.htmlIrigylik a nők a brazil színész, Cristiano Braga dús hajkoronáját. Trend--Miniruhában szexizett Keresztes Ildikó: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190521-miniruhaban-szexizett-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó csodásan néz ki friss fotóján. Trend--Csodaszépen kisminkeli magát a lány, akinek egy nagy anyajegy van az arcánhttp://www.life.hu/trend/20190520-csodaszepen-kisminkeli-magat-a-lany-akinek-egy-nagy-anyajegy-van-az-arcan.htmlAnyajegye miatt csúfolták az iskolában Tashát, most pedig mindenki úgy szeretne kinézni, mint ő. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.