Így készítsd el Daenerys Targaryen frizuráját: lépésről lépésre

frizura Daenerys Targaryen fonás Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Némi személyiségváltozáson esett át a legújabb évadban, de kétségtelen, hogy nemcsak mint női karakter volt a legerősebb Daenerys Targaryen, de az összes Trónok harca-szereplő között is ő volt a legbelevalóbb. 

A Sárkányok anyja nemcsak személyiségében, de megjelenésében is az erőt sugározta. Ikonikussá vált több viselete, és természetesen csodálatos hajkoronája is. A következő videó öt különböző frizurát mutat be, amit Emilia Clarke viselt a sorozatban. Kayley Melissa vlogger az egyszerűbbtől a bonyolultabb felé haladva mutatja be lépésről lépésre, hogy hogyan kell elkészíteni ezeket a frizurákat, amelyeknek fő eleme természetesen a fonás.

Tipp!

Ha kevés vagy rövid hajad van, és egyébként is szeretsz különböző frizurákat alkotni, akkor érdemes befektetni egy jó minőségű póthajba. Feltétlenül olyat válassz, ami tökéletesen belesimul a saját hajkoronádba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.