Modellt parodizált ki egy kétgyermekes anyuka: így néz ki egy átlagember a furcsa bikiniben

fashion week modell fotó bikini paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vírusként terjed a kétgyermekes anyuka fotója, aki egy modell képét parodizálta ki. 

Megszokhattuk, hogy őrültebbnél őrültebb hacukákba öltöznek a modellek, amik egyetlen átlagemberen sem mutatnak jól. Ilyen az a furcsa bikinidivat is, amelyet nagyszerűen kiparodizált egy kétgyermekes anyuka.

Az eredeti fotót Valentina Fradegrada blogger készítette, és Laura Belbin alkotta újra. „Amikor fókuszálni szeretnél a tökéletes barnaságra még akkor is, ha két gyermeked van, túl vagy a 30-on, és a cicik már a spániel füléhez hasonlítanak" – kezdte a posztját az anya.

Meghan Markle arcát szeretné a harmincéves elvált anyukahttp://www.life.hu/trend/20190512-meghan-markle-arcat-szeretne-a-harminceves-elvalt-anyuka-plasztika.htmlTanya Ricardo, a harmincéves elvált anyuka alighanem Meghan Markle egyik legnagyobb rajongója. Olyannyira, hogy fel is keresett már egy plasztikai sebészt Houstonban, hogy arca a lehető legjobban hasonlítson bálványára. Trend--Heti trendjelentés: gigadekoltázsok lepték el a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20190510-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kim-kardashian-cardi-b-victoria-beckham.htmlHétfőn rendezték meg a Met-gálát, ahol bravúrosan megálmodott jelmezeket és kosztümöket láthattunk a vörös szőnyegen, nem beszélve az elképesztően látványos sminkekről. Meglepő módon még a férfiak is képesek voltak sokkolni a gálán, ami az Oscar után a második kedvenc vörös szőnyeges eseményünk. Idén is nagyon szólt a Met-gála, de látványos outfitekből a hét további részében sem volt hiány. TrendOrigoRihanna új divatmárkát indít az LVMH luxusipari céggel közösenhttp://www.life.hu/trend/20190511-rihanna-uj-divatmarkat-indit-az-lvmh-luxusipari-ceggel-kozosen.htmlRihanna új divatmárkát indít a világ egyik legnagyobb luxusipari társaságával, az LVMH-val közösen.Trend--Kiderült az igazság Kim Kardashian lehetetlenül vékony derekárólhttp://www.life.hu/trend/20190508-kiderult-az-igazsag-kim-kardashian-lehetetlenul-vekony-derekarol.htmlKim Kardashian elárulta, minek köszönheti hihetetlenül vékony derekát. Trend--Mély dekoltázst villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/trend/20190510-mely-dekoltazst-villantott-halle-berry.htmlHalle Berry új filmje premierjén villantott mély dekoltázst. Trend--Mindenkit lenyűgözött Lily-Rose Depp a 2019-es Met-gálánhttp://www.life.hu/trend/20190509-mindenkit-lenyugozott-lily-rose-depp-a-2019es-metgalan.htmlMindössze 19 éves Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose, máris hatalmas a rajongótábora. A fiatal színésznő csak úgy tündökölt a 2019-es Met-gálán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.