Rihanna új divatmárkát indít az LVMH luxusipari céggel közösen

Forrás: Getty Images -
LVMH luxusipar divatmárka Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna új divatmárkát indít a világ egyik legnagyobb luxusipari társaságával, az LVMH-val közösen.

A barbadosi születésű popsztár (teljes nevén Robyn Rihanna Fenty) pénteken jelentette be, hogy a Fenty nevű márka első kollekciója idén tavasszal mutatkozik be Párizsban. A kollekciót hétköznapi viseletnek szánt ruhadarabok és kiegészítők, köztük cipők, napszemüvegek és ékszerek alkotják.

Új divatmárkával rukkol elő Rihanna Forrás: Getty Images

Rihanna, akinek a Fenty Beauty és a Savage X Fenty márkák is a nevéhez fűződnek, közleményében rendkívül különleges élménynek nevezte az LVMH-val való közös munkát. Mint fogalmazott: "El sem tudnék képzelni jobb partnert a kreativitás és az üzleti gondolkodás szempontjából, és készen állok rá, hogy a világ megismerje, amit együtt felépítettünk".

Az LVMH márkák tucatjait, a Louis Vuitton táskák mellett például a TAG Heuer karóra-, a Dior parfüm- és a Dom Pérignon pezsgőmárkát egyesíti.

Katie Price hatalmasat bulizott: felnőttfilmbe illő jeleneteket produkált (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190511-katie-price-hatalmasat-bulizott-felnottfilmbe-illo-jeleneteket-produkalt-18.htmlNem titok, hogy az ötgyermekes édesanya, Katie Price igazi botrányhős. Mindig kész megmutatni bőszen plasztikázott idomait, így tett most is, amikor egy buliban egy nőimitátor csüngött a mellén. TV + Sztárok--Xantus Barbara rájött, hogy a szerelemben nem számít a korhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-xantus-barbara-rajott-hogy-a-szerelemben-nem-szamit-a-kor.htmlXantus Barbara elárulta, számára mennyire fontos, hogy idősebb legyen nála a párja: rájött, nem számít a kor. TV + SztárokOrigoTakáts Tamás, a Karthago énekese újra megnősülhttp://www.life.hu/sztarok/20190511-takats-tamas-a-karthago-enekes-ujra-megnosul.htmlEgy szűk körű esküvőn újra megnősül Takáts Tamás, a Karthago énekese. Nem új az ismeretség, egy régi szerelmét vezeti oltár elé. TV + Sztárok--Lippai Marianna törölte magát a Facebookról az őt ért támadások utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190511-lippai-marianna-torolte-magat-a-facebookrol-az-ot-ert-tamadasok-utan.htmlElhunyt gyermeke sírjánál szelfizett Lippai Marianna motivációs tréner, aki a webshopja linkjét is a poszt mellé szúrta. Sokan támadták, most törölte Facebook-profilját. TV + SztárokOrigoNaomi Campbell egy régi szexi fotón mutatta meg hosszú combjait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-naomi-campbell-egy-regi-szexi-foton-mutatta-meg-hosszu-combjait.htmlNaomi Campbell régi fotóval nosztalgiázik a közösségi oldalán. TV + Sztárok--25 évesen visszavonul Gyarmati Pankahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-25-evesen-visszavonul-gyarmati-panka.htmlVisszavonul az Exatlon Hungaryben is feltűnt snowboardos Gyarmati Panka. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.