Mary-Kate és Ashley Olsen arca teljesen eltorzult

Forrás: Kobal / The Picture Desk -
Mary-Kate Olsen arc Ashley Olsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlzásba vitték a plasztikai műtéteket az Olsen ikrek, de főként Mary-Kate: már teljesen eltorzult az arcuk. 

Mindenkit elbűvöltek tündéri szépségükkel az Olsen ikrek gyerekként, de felnőve már inkább elborzasztják az embereket. Évek óta egyre több plasztikai műtéten esnek át, ami miatt a vonásaik szinte teljesen eltorzultak.

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen Forrás: Kobal / The Picture Desk

A hamarosan 33 éves ikrek közül Mary-Kate arca hagy több kívánnivalót maga után, és az is feltűnő, hogy szinte egyetlen fotóján sem mosolyog, tulajdonképpen olyan, mintha nem lenne mimikája.

Mary-Kate és Ashley Olsen arca teljesen eltorzult Forrás: FilmMagic/2018 Taylor Hill/Taylor Hill
Hatalmas felháborodást keltett a plus size modell, Anna O'Brien bikinis fotója http://www.life.hu/trend/20190418-hatalmas-felhaborodast-keltett-a-plus-size-modell-anna-o-brien-bikinis-fotoja.htmlNem tetszik az embereknek a legújabb borotvareklám, amelyben egy plus size nő szerepel: egészségtelennek tartják. TrendOrigoRövidre vágatta a haját a Jóban Rosszban színésznője, Végh Judithttp://www.life.hu/trend/20190417-rovidre-vagatta-hajat-a-joban-rosszban-szinesznoje-vegh-judit.htmlRövidre vágatta a haját a Jóban Rosszban sztárja, Végh Judit. Trend--A ráncok megelőzésére időben, már egészen fiatalon gondolni kellhttp://www.life.hu/trend/20190417-a-rancok-megelozesere-idoben-mar-egeszen-fiatalon-gondolni-kell.htmlA bőrünket nem a korunk, sokkal inkább annak tulajdonságai, problémái alapján kell ápolnunk, de nem árt a ráncok elkerülésére időben gondolni. Sokan korainak érzik, hogy a húszas éveikben foglalkozzanak ezzel a témával, pedig a megelőzésnek ezen a területen is igen nagy szerepe van – mondja dr. Széchenyi Kornél orvos-esztétikai specialista, a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője. Trend--Anna Wintour elmondta a véleményét Meghan hercegné stílusárólhttp://www.life.hu/trend/20190417-anna-wintour-meghan-hercegne-stilusarol-mondta-el-a-velemenyet.htmlTina Brown szerkesztővel beszélgetett a divat nagyasszonya, Anna Wintour, akit Meghan hercegné stílusáról kérdeztek. Wintour, akinek a szava szent, ha kifinomultságról van szó, nem rejtette véka alá a véleményét. Trend--Így néz ki az élő Barbie, Tatiana Tuzovahttp://www.life.hu/trend/20190417-igy-nez-ki-az-elo-barbie-tatiana-tuzova.htmlTatiana Tuzova élő Barbie-ként éli mindennapjait. TrendOrigoÍgy kerek a világ: ezek a táskák a szezon kedvenc darabjaihttp://www.life.hu/trend/20190415-kerek-taskak-a-tavaszi-nyari-szezonra.htmlA kerek táskák trendje nem számít újdonságnak az idei szezonban, egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Nem meglepő, hiszen annyira letisztult, mégis látványos forma, hogy idén már-már az alapdarabok között kell emlegetnünk a kerek táskákat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.