Anna Wintour elmondta a véleményét Meghan hercegné stílusáról

Forrás: Getty Images/BFC/Tristan Fewings -
fashion week Vogue Anna Wintour Meghan Markle Meghan hercegné stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina Brown szerkesztővel beszélgetett a divat nagyasszonya, Anna Wintour, akit Meghan hercegné stílusáról kérdeztek. Wintour, akinek a szava szent, ha kifinomultságról van szó, nem rejtette véka alá a véleményét. 

A Vanity Fair szerkesztője, Tina Brown Anna Wintourt kérdezte arról, mi a véleménye Meghan hercegné stílusáról. A divat nagyasszonya ugyanis köztudottan rajong a királyi családért.

"Igazán inspiráló módon hozza be a modernséget a királyi családba" – idézi Wintour szavait a Hello! magazin.

Anna Wintour és Erzsébet királynő Forrás: Getty Images/BFC/Tristan Fewings

"Sokszor látom magam előtt azt a képet, ahogy Sussex hercegnéje egyedül sétál be a templomba a padsorok között. Hát mi ez, ha nem a modern nő megtestesítője" – lelkendezett a szerkesztő, akinek már a védjegyévé vált a napszemüvege.

Azt is kifejtette, hogy sokszor a nők hajlamosak a jól bevált darabokat vásárolni, ahelyett, hogy kísérleteznének. Így van ezzel ő is, ám Meghan hercegné stílusa arra ösztönzi, hogy átgondolja saját ruhatárát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.