Sarka Kata megkérdezte követőit, melyik hajszín áll neki jobban

Sarka Kata barna szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a követői véleményére volt kíváncsi a hajszínével kapcsolatban.

Néhány hónapig szőke hajkoronával hódított Sarka Kata, de nemrég újra barnára váltott. A közösségi oldalán most a követőihez fordult, megkérdezte tőlük, szerintük melyik hajszín áll jobban neki.

Eddig a válaszadók nagyobb része a barnára szavazott, ők úgy vélik, sokkal természetesebbnek és fiatalabbnak tűnik sötétebb frizurával, ugyanakkor akadtak olyanok is, akiknek inkább a szőke jön be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szőke vagy barna? Mindenkinek szép napot! ☀️ #today #question #blondeorbrown #happyday

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Neked mi a véleményed?

A szőke vagy a barna hajszín áll jobban Sarka Katának?

Heti trendjelentés – Scarlett Johansson borzalmasan nézett ki a Bosszúállók premierjénhttp://www.life.hu/trend/20190412-heti-trendjelentes-szerepel-benne-scarlett-johansson-gigi-hadid-bella-hadid.htmlA hét az ACM díjátadó gálával indult, ahol megcsodálhattuk Nicole Kidman csodás szettjét, illetve szörnyülködhettünk Gwen Stefani plasztikázásán. Szerencsére a hét második fele is tartogatott izgalmas pillanatokat. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfiteket! Trend--Ezért hord a méreténél nagyobb cipőt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20190413-ezert-hord-a-meretenel-nagyobb-cipot-katalin-hercegne.htmlRengeteg nyilvános megjelenésen kell részt vennie Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. A leendő királyné pedig egy remek trükköt alkalmaz annak érdekében, hogy ne fájjon a lába. Trend--Divatba jött a mellaljvillantós crop tophttp://www.life.hu/trend/20190410-divatba-jott-a-mellalj-villantos-crop-top.htmlPiacra dobták a mellaljvillantós crop topot. TrendOrigoMeg Ryan túlzásba vitte a plasztikát, így fest mosthttp://www.life.hu/trend/20190412-meg-ryan-tulzasba-vitte-a-plasztikat-igy-fest-most.htmlIdőről időre megjelennek újabb fényképek a nagy sikerű színésznőről, Meg Ryanről, aki kissé túlzásba vitte a plasztikai beavatkozásokat. TrendOrigoAz év trendje: már a sztárok is hordják a mikrobikinithttp://www.life.hu/trend/20190410-az-ev-trendje-mar-a-sztarok-is-hordjak-a-mikrobikinit.htmlÚgy tűnik, az év trendje a mikrobikini lesz. Trend--Heti trendjelentés: Palvin Barbi elbűvölő külsővel hódíthttp://www.life.hu/trend/20190405-heti-trendjelentes-szerepel-benne-palvin-barbi-emilia-clarke-emily-ratajkowski.htmlA héten néhány filmpremier keltett bennünk várakozást, mindezek mellett Miranda Kerr és Palvin Barbi is meglepetést okoztak. Mutatjuk a legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfiteket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.