Ezért hord a méreténél nagyobb cipőt Katalin hercegné

fashion week méret hólyag Meghan hercegné Katalin hercegné cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg nyilvános megjelenésen kell részt vennie Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. A leendő királyné pedig egy remek trükköt alkalmaz annak érdekében, hogy ne fájjon a lába.

A szemfüles rajongók észrevették, hogy Katalin hercegné sokszor nagyobb cipőt visel, mint amekkora valójában a mérete. Ám ennek nem a figyelmetlenség az oka, sőt nem is az, hogy akár Jimmy Choo vagy L. K. Bennett ne gyártana a méretében lábbeliket.

Cambridge hercegnéje nyáron nagyobb cipőt hord Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Chris Jackson

A hercegné rengeteg nyilvános megjelenésen vesz részt, ahol rendszerint magas sarkút hord. Ő is szeretné elkerülni, hogy megfájduljon a lába, különösen nyáron, amikor a lábak hajlamosak arra, hogy kissé megdagadjanak. Ilyenkor elkerülhetetlen, hogy a hosszú séta és álldogálás miatt vízhólyagok keletkezzenek.

A The Sun cikke szerint Katalin ezt úgy küszöböli ki, hogy a nyári lábbeliket 1-2 számmal nagyobb méretben vásárolja meg, így nyugodhat dagadhat a lába. Ezt a trükköt alkalmazza egyébként Meghan hercegné is.

Meg Ryan túlzásba vitte a plasztikát, így fest mosthttp://www.life.hu/trend/20190412-meg-ryan-tulzasba-vitte-a-plasztikat-igy-fest-most.htmlIdőről időre megjelennek újabb fényképek a nagy sikerű színésznőről, Meg Ryanről, aki kissé túlzásba vitte a plasztikai beavatkozásokat. TrendOrigoVasvári Vivien merészen dekoltált ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20190412-vasvari-vivien-mereszen-dekoltalt-ruhaban-pozolt.htmlVasvári Vivien köldökig kivágott ruhában jelent meg egy tegnapi díjátadón. TrendOrigoFatima Timbo 122 centisen lett modell – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190412-fatima-timbo-122-centisen-lett-modell.htmlFatima Timbónak sikerült az, ami keveseknek: 122 centis, ennek ellenére modell lett belőle. Trend--5 + 1 természetes hajápoló termék a gyönyörű hajkoronáérthttp://www.life.hu/trend/20190411-natur-termeszetes-hajapolo-termekek-a-csodaszep-hajert.htmlHa fontos számodra, hogy ne vegyszerekkel szépülj, ha szeretnél olyan termékeket használni, amelyekért nem végeznek állatkísérleteket, és amelyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, illetve mesterséges illat- és színező anyagokat, akkor ezekért a natúr hajápolókért odáig leszel. Csillogó és dús hajkorona természetesen! TrendOrigoAda megmutatta, milyen, amikor felismerhetetlen egy arcmaszktólhttp://www.life.hu/trend/20190411-ada-megmutatta-milyen-amikor-felismerhetetlen-egy-arcmaszktol.htmlPintér Adrienn, azaz Ada gyakran posztol a közösségi oldalára. Most egy első ránézésre kissé ijesztő fotót mutatot, amelyen egy új arcmaszkot próbál ki. TrendOrigoCsak glitter takarja a nők melleit – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190411-csak-flitter-takarja-a-nok-melleit.htmlMinek ide melltartó? Újabban már csak gyümölcs mintázatú, csillogó glitterrel takarják el a hölgyek a kebleiket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.