Heti trendjelentés: Palvin Barbi elbűvölő külsővel hódít

Palvin Barbara trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten néhány filmpremier keltett bennünk várakozást, mindezek mellett Miranda Kerr és Palvin Barbi is meglepetést okoztak. Mutatjuk a legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfiteket.
  • A hét legelbűvölőbb jelensége egyértelműen Palvin Barbi volt, aki Mexikóban, a Livepool Fashion Festen keltett feltűnést. Ez a babakék kosztüm elképesztően jól állt neki, a csipkés melltartóval egyszerre volt vadító és bájos.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images
  • A babakék után jöhet a rózsaszín, azaz Miranda Kerr, akinek szintén odáig voltunk a választásáért. A modell egyébként ezzel az outfittel tudatta a világgal, hogy harmadik gyermekével várandós.
Miranda Kerr Forrás: Northfoto
  • A rajongók nagy örömére érkezik a Trónok harca utolsó évada. A sikerszéria premierjén Emilia Clarke káprázatos ruhában jelent meg, csak a körítés nem passzolt hozzá. Ezt a sötét hajszínt egyáltalán nem szeretjük, de a sötét színű rúzs és a gyulladt hatású szemfestés sem passzolt a színésznőhöz.
Emilia Clarke Forrás: Getty Images
  • Nem gondoltuk volna, hogy így lesz, de odáig vagyunk Zac Efron platinaszőke hajáért. A tinifilmekből igazi színésszé nőtte ki magát Efron, akit ezúttal a Túltolva premierjén jelent meg kék öltönyben és egy igencsak retró nyakkendőben.
Zac Efron Forrás: Getty Images
  • Körbenéztünk a paparazzo-kínálatban is, hogy a heti street style szettekről is tudósíthassunk. A két kedvencünk Kate Hudson és Emily Ratajkowski volt. Mindketten farmert és zakót viseltek, előbbi az elegánsabb, utóbbi a kissé sportosabb vonalat képviselve.
Kate Hudson és Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto
Tavaszi gardróbfrissítés a fenntarthatóság jegyében: az újrahasznosítástól a tudatos vásárlásighttp://www.life.hu/trend/20190403-a-gardrobfrissites-szabalyai-a-regi-ruhak-uj-elete-tudatos-vasarlas.htmlTavasszal a megújulás vágya éppen olyan természetes érzés, mint az őszi bekuckózási időszak. A napsugarakkal mi is kicsit újjászületünk, ez pedig többek között ideális ahhoz is, hogy megszabaduljunk a feleslegessé vált, nyakunkra nőtt holmiktól, lomoktól – a gardróbunkban is. De mégis hogyan csináljuk? Lehetőleg fenntartható módon! TrendOrigoÍgy hordd a leggingst: kényelmes outfitek a mindennapokrahttp://www.life.hu/trend/20190403-igy-hordd-a-leggingst-kenyelmes-outfitek-a-mindennapokra.htmlNem is olyan régen cikkeztünk arról, hogy a leggingst miért nem lehet nadrágként viselni. Ennek ellenére nem kell máris kiiktatni a ruhatárunkból ezt a kényelmes darabot, csak tudni kell, mivel párosítsuk. Íme, néhány szuper ötlet! TrendOrigo5+1 kozmetikum, amire minden huszonévesnek szüksége vanhttp://www.life.hu/trend/20190322-kozmetikumok-huszoneveseknek.htmlMár tinédzser korban is fontos, hogy az ember a megfelelő arcápolókat használja, főleg, ha különböző bőrproblémái vannak. Huszonévesen pedig, amikor azt gondolnánk, hogy örökre hamvas és feszes marad a bőrünk, akkor végképp nagyon oda kell figyelni rá, hogy mivel és hogyan ápoljuk. Ettől függ ugyanis, hogy valóban szép lesz-e később a bőrünk, vagy sem. TrendOrigoA 10 legvibrálóbb szín 2019 tavaszára http://www.life.hu/trend/20190320-a-10-legvibralobb-szin-2019-tavaszara.htmlIdén tavasszal nem lesz hiány vibráló színekből. A sárgák, a pirosak, a pinkek mellett egy-egy vibráló kék és zöld árnyalat is helyet kapott a legtrendibb színek között. Mutatjuk őket! TrendOrigoA legdurvább melltartóbakikhttp://www.life.hu/trend/20190318-a-legdurvabb-melltarto-bakik.htmlA melltartó egy igencsak megosztó ruhadarab. Van, aki kifejezetten szereti, és minél többet szeretne belőle, de van olyan nő is, aki csak kényszerből hordja, egy szükséges rossznak tartja. Bárhogy is legyen, ha melltartót viselsz, akkor viseld jól, az alábbi hibákat pedig messziről kerüld el. TrendOrigoA kényelmes magas sarkú három titkahttp://www.life.hu/trend/20190321-a-kenyelmes-magassarku-titkai.htmlNem is egy olyan női ruhadarab és kiegészítő van, amiről erősen él a tévhit, hogy kényelmetlen. Ilyen a magas sarkú cipő is, ami a nőies öltözködés egyik ikonikus darabja. Ha nem szeretnél lemondani róla, viszont a kényelem számodra elsődleges fontosságú, akkor a következő tippeket kell megfogadnod. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.