Istenes Bence macinaciban vette át a díját a neves gálán

fashion week black tie díj Istenes Bence dress code díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjat vehette át Istenes Bence. A gálán azonban nem az előírt black tie szerint öltözött, egy piros melegítőben kapta meg az elismerést.

Úgy tűnik, Istenes Bence nem vette figyelembe a dress code-ot. A hivatalos és elegáns black tie stílus helyett egy piros melegítőben jelent meg a színpadon. Ő kapta ugyanis a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést.

Istenes Bence az Instagramra is töltött fel képet erről, a szövegben ezt írta: "A tegnap estére nem csak a díjam miatt fogok sokáig emlékezni... Dresscode: Black Tie. Nagyon köszönöm a szakmának ezt az elismerést és az összes kollégámnak akivel közösen toljuk a szekeret."

Azt nem közölte, mi volt az oka a kirívó öltözetnek, mindenesetre kitűnt a tömegből.

Farkas Franciska elegáns és szexi volt egyszerrehttp://www.life.hu/trend/20190322-farkas-franciska-elegans-es-szexi-volt-egyszerre.htmlSokak példaképe, Farkas Franciska színésznő is részt vett az InStyle Awards gáláján. Csodás szettben jelent meg. TrendOrigoMeghan hercegné kismamagardróbja félmillió dollárba is kerülhetetthttp://www.life.hu/trend/20190322-meghan-hercegne-kismama-gardrobja-fel-millio-dollarba-is-kerulhetett.htmlSzinte mindennap láthatjuk a várandós Meghan hercegnét valamilyen nyilvános eseményen. Mindig csodás ruhadarabokban tündököl. Most pedig az is kiderült, mennyit költhetett ruhákra, amióta várandós. Trend--A kényelmes magas sarkú három titkahttp://www.life.hu/trend/20190321-a-kenyelmes-magassarku-titkai.htmlNem is egy olyan női ruhadarab és kiegészítő van, amiről erősen él a tévhit, hogy kényelmetlen. Ilyen a magas sarkú cipő is, ami a nőies öltözködés egyik ikonikus darabja. Ha nem szeretnél lemondani róla, viszont a kényelem számodra elsődleges fontosságú, akkor a következő tippeket kell megfogadnod. TrendOrigoMéretbaki: csak a lábára ment rá a ruha a teste helyetthttp://www.life.hu/trend/20190321-meretbaki-csak-a-labara-ment-ra-a-ruha-a-teste-helyett.htmlSokszor kényelmesebb az internetről rendelni, mint naphosszat a boltokat járni. Ám a netről rendelt ruhák gyakran kellemetlen meglepetést okozhatnak. Így járt Julia Magowan is. TrendOrigoA 10 legvibrálóbb szín 2019 tavaszára http://www.life.hu/trend/20190320-a-10-legvibralobb-szin-2019-tavaszara.htmlIdén tavasszal nem lesz hiány vibráló színekből. A sárgák, a pirosak, a pinkek mellett egy-egy vibráló kék és zöld árnyalat is helyet kapott a legtrendibb színek között. Mutatjuk őket! TrendOrigoÖrdög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla fehérneműben pózolnak együtt – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190319-ordog-nora-madai-vivien-es-tatar-csilla-fehernemuben-pozolnak-egyutt-fotok.htmlHárom igazi szépség vetkőzött fehérneműre, hogy együtt pózoljanak egy reklám kedvéért: Mádai Vivien, Ördög Nóra és Tatár Csilla is ledobta a textilt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.