Bikinire vetkőzött, és sört öntött a hajára Bella Thorne: videó

modell haj Bella Thorne sör bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella Thorne a rajongói előtt öntött sört a hajára.

Sokan esküsznek a sörre: állítólag az alkoholos ital csodákat művel a hajjal. A gyönyörű modell, Bella Thorne úgy gondolta, ki is próbálja ezt a trükköt, és megkérte a barátnőjét, segítsen neki ebben. Bikinire vetkőzött, majd a segítője ráöntötte a hajára az italt. Erről videó is készült, amit feltöltött a közösségi oldalára.

A nyárra a Balaton-partjára költözik Oszter Sándor feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-nyarra-a-balaton-partjara-koltozik-oszter-sandor-felesege.htmlA Balaton partjára költözik nyárra Oszter Sándor felesége. TV + Sztárok--20 év után a lányával tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-20-ev-utan-a-lanyaval-ter-vissza-a-kepernyore-rokusfalvy-pal.htmlLányával, Lilivel tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. TV + SztárokOrigoCurtis édesanyja fia drogproblémáiról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190322-curtis-edesanyja-fia-drogproblemairol-nyilatkozott.htmlDrogproblémái miatt vonult elvonóra Curtis. Az ott eltöltött időről most dokumentumfilmet készítettek, amelyben az édesanyja is elmondta, hogyan élte meg a fia függőségét. TV + SztárokOrigoEzért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ezert-nem-vett-reszt-koos-janos-temetesen-korda-gyorgy-es-balazs-klari.htmlKiderült, miért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klári. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 6 Lacijába szerelmes Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-valovilag-6-lacijaba-szerelmes-der-heni.htmlDér Heni újra szerelmes: egy volt ValóVilág-játékossal jár az énekesnő. TV + SztárokOrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.